Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.01.2015.
18:54
Blic.rs A

"Robinja iz Jugoslavije" neće da svedoči protiv princa

U središtu seks skandala koji potresa svetsku javnost, a čiji su glavni protagonisti kontroverzni investicioni bankar Džefri Epstin i sin britanske kraljice Elizabete II, princ Endru, našla se i devojka, za koju britanski i američki mediji tvrde da je sa prostora nekadašnje Jugoslavije, po imenu Nađa Marčinkova.

Američki mediji tvrde da je devojku po imenu Nađa Marčinkova sam Epstin kupio od njene porodice koja živi "negde u bivšoj Jugoslaviji" i da ju je doveo u Sjedinjene države.

Oni prenose iskaz svedoka koji navodi da je Epstin Marčinkovu opisao kao svoju "seksualnu robinju iz Jugoslavije, koju je kupio od njenih roditelja", pozivajući se na tajne policijske izveštaje.

Mediji navode da je Marčinkova radila kao broker u kompaniji "Daglas Eliman", međutim kako prenosi američki Gawker, nikada nije imala zvaničnu dozvolu za bavljenje ovim poslom na području Floride i Njujorka

Zvanično uspešna žena pilot

Seks robinja

Neimenovana svedokinja američke policije u slučaju protiv Epstina tvrdila je da je Nađa Marčinko bila je prisutna svaki put kada bi dolazila kod njega da mu pruža seksualne usluge, kao i da je od nje zahtevano da stupa u lezbijske odnose sa Marčinkovom. ITo je ista osoba koja je potvrdila da je Epstin Marčinkovu nazvao "jugoslovenskom robinjom".

Međutim, u svojoj zvaničnoj biografiji, kao i na društvenim mrežama Marčinkova se zove Nađa Marčinko. Ona tvrdi da je poreklom Slovakinja i da ju je u toj zemlji, kao tinejdžerku, otkrila agencija za modeling. Nakon uspešne karijere top modela, u kojoj je radila kao zaštitno lice velikih kuća poput Šanela i Diora, postala je pilot i vlasnik avio-kompanije "Avilup."

Nađa se u svojoj biografiji hvali "preduzetničkim duhom koji je razvila još kao dete u rodnoj Slovačkoj, kada je komšijskoj deci prodavala nevidljive kućne ljubimce".

Nakon završetka manekenske karijere, Nađa je krenula na obuku za pilota kako bi "prevazišla sopstveni strah od letenja".

Na društvenim mrežama ona je poznata pod imenom "Global girl", a pored toga što pilotira, ona je i instruktor letenja.

"Specijalna prijateljica"

Marčinkova je vremenom postala jedna od najbližih saradnica kontroverznog milijardera, a jedna je od četiri žene koje su odbile da svedoče protiv njega i princa Endrua, pozivajući se na Peti amandman.

Američki i britanski mediji Marčinkovu nazivaju devojkom ili "specijalnom prijateljicom" Džefrija Epstina, a čak su izneli i lascivne detalje njihovog odnosa.

Na pitanja da li su princ i Džefri Epstin delili maloletne devojke i koristili ih za seks, Marčinkova je odgovorila: "Prema instrukcijama svog advokata, moram da se pozovem na svoje pravo na Peti amandman."

Tužilac je isti odgovor dobio na sva ostala pitanja koja je postavio.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online