Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.10.2017.
18:30
A. V. - S. Đ. - Vesti A

Umesto mafijaša BIA juri pevače

Dok organizovani kriminal cveta, u centru interesovanja Bezbednosno-informativne agencije našao se, ni manje ni više, nego pevač Dragan Kojić Keba. Zbog toga što je njegov automobil bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, odnosno ispred kuće štićene osobe, Kebi je BIA zakucala na vrata. Pevač je saslušan i posle informativnog razgovora pušten kući.

Vesti
Dragan Kojić Keba: Na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

- Rijaliti je izašao sa Pinka i ušao u naše živote. Svi učestvujemo u njemu. Jedino što BIA ne bi smela a to je da radi ovo što radi. Slučaj koji se tiče Dragana Kojića ne možemo posmatrati izolovano, pre njega je u Vojvodini uhapšen čovek zbog pisanja na Fejsbuku, a ta osoba je kasnije umrla pod nerazjašnjenim okolnostima. Imamo i slučaj dve dame sa juga Srbije koje su u zatvoru završile zbog Fejsbuka, a sada imamo i slučaj da BIA demantuje da je neko priveden zbog neobjavljene pesme - objašnjava za "Vesti" advokat Božo Prelević, bivši koministar policije u prelaznoj Vladi.

On ističe da u Srbiji ima mnogo posla kojim bi BIA morala da se bavi, poput mešetarenja, špijuna, droge na svakom koraku i organizovanog kriminala.

- Ovde se pevač Keba postavlja u središte rada jedne bezbednosne agencije. Posebno je zanimljivo i to da je prethodni direktor smenjen, a da mi nikada nismo saznali zašto je smenjen, dok smo dobro informisani zašto je Keba ugrozio nacionalnu bezbednost. Kad nema hleba, onda bar da ima igara - zaključuje Prelević.

Ko treba da se "plaši"

Redakcija Njuz.neta na svoj već prepoznatljiv, šaljiv način, "upozorila" je javnost ko je sledeći kome zbog "sumnjivih" pesama BIA može zakucati na vrata.
- Pesma "Vetrovi me lome" estradnog umetnika Džeja može ga dovesti iza rešetaka jer potencijalno govori o rušenju u Savamali. Ana Nikolić zbog pesme "Hoću da te gledam" može biti interesantna jer može govoriti o ukidanju Utiska nedelje. Ceca u pesmi "Zabranjeni grad" kritikuje Beograd na vodi, pa i ona može da se zabrine. Bend Ministarke zbog samog imena koje dovodi u zabludu može očekivati neprijatan susret sa agencijom - duhovito je objasnio Njuz.net.

Dragan Kojić Keba je za "Vesti" potvrdio da je saslušan u BIA jer je "na pogrešnom mestu bio u pogrešno vreme".

- Snimali smo emisiju u mom autu u kom su još bili kamerman i voditeljka i to je trajalo nekih dvadesetak minuta. Završili smo snimanje i rastali se. Uhvatila nas je kamera kad smo prošli pored mesta gde borave zaštićena lica, snimili nas i želeli da provere. Otišao sam u policiju, gde su me saslušali i sada je sve u redu. Oni rade svoj posao, ja svoj. Bili su svi korektni prema meni - rekao je za "Vesti" Dragan Kojić Keba.

Pevač je ranije naveo da je razlog za odlazak na informativni razgovor njegova nova pesma za koju su, kako je rekao, "u BIA procenili da nije podobna za nacionalni interes".

- To je bila moja šala i nadam se da nikoga nije povredila. Eto to je još jedna anegdota u mom životu. Inače, nije nimalo prijatno kad se u medijima pojave razne priče o meni. Iako sam dugo na estradi, nisam oguglao na takve stvari, ali to je deo mog posla - kazao je za "Vesti" Dragan Kojić Keba.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online