Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.09.2017.
12:11
rs.n1info.com A

Marković: Hoće li Tramp stići pre migova?

Aleksandar Vučić susreo se u Njujorku sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i najavio njegov dolazak u Srbiju 2018. godine. Viktor Marković iz Njuz neta podseća da je obećan i dolazak migova u Srbiju, pa se to nije desilo, ali da postoji mogućnost da Tramp dođe pre ruskih aviona.

EPA/Shawn Thew
Predsednik SAD Donald Tramp

Gde voditi Trampa ako dođe u Beograd?

- Vidim da se i naš predsednik hvali da se četiri puta pozdravio sa njim, verovatno je hteo da ga ovaj zapamti - prokomentarisao je Marković izjavu Aleksandra Vučića da se ne jednom ili dvaput, već četiri puta rukovao sa Trampom.

Prethodno je Ivica Dačić neformalno i van protokola prišao američkom predsedniku i pokazao mu fotografije koje dokazuju koliko su se građani Srbije radovali Trampu tokom kampanje i pošto je izabran. Marković, međutim, ima drugu teoriju. On veruje da se ministar spoljnih poslova Trampu obratio na lošem engleskom, predstavio se i upitao "Can we have Kosovo" (Možemo li da dobijemo Kosovo).

- Vidim da je Tramp gledao taj papirić malo zabezeknuto dok se Ivica smeškao. Videćemo kako ćemo proći zbog tog papirića - kaže Marković.

Upitan gde bi vodio američkog predsednika ako bi on zaista došao u Beograd, on predlaže Mekdonalds restoran na Slaviji, pod uslovom da ta raskrsnica do tada bude gotova.

Mira Marković - duhovna tetka

Tužilaštvo je odustalo od istrage kako je ministar Aleksandar Vulin kupio stan za 200.000 evra, odnosno odakle mu taj novac. Za Vulinovu odbranu, da je novac stigao od ženine tetke iz Kanade, Viktor Marković kaže da zvuči kao da se ministar nije ni potrudio već rekao šta mu je palo na pamet.

- Prilično smo bili zabezeknuti u redakciji kada smo videli Vulinovu odbranu. To je prva odbrana, kada pokušavate da se izvučete uvek idete na tetku, znate ono - tetki da odnesem nešto. Mi svi imamo takve tetke, samo što one nemaju toliko para pri ruci - objašnjava novinar.

Dodaje da, ipak, može biti da je Vulin u pravu, što su primetili i mnogi tviteraši, navodeći da mu i Mira Marković dođe kao teta, takoreći duhovna tetka.

Gradonačelnik nema pojma šta da radi sa gradom

Iako se ne zna tačno kada, raskopane ulice po gradu nagoveštavaju da će beogradski izbori biti uskoro. Upitan šta je od presudne važnosti za izbor novog gradonačelnika, Marković kaže da je trenutni toliko spustio kriterijume da je dovoljno da novi bude samo čovek od krvi i mesa i da diše.

- Kao da smo navikli da gradonačelnik nema pojma šta da radi s gradom i građanima. Ne mora da ima osobine, neka bude bilo ko, samo da ne bude ovaj - ističe Marković.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online