Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 14.09.2017.
14:39
Vestionline A

Napadnut policajac, komandant Helikopterske

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije izdao je saopštenje povodom napada na člana sindikata Srboslava Miladinovića, a saopštenje prenosimo u celosti.

N. Đurović
Novi napad na policiju

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije staće u zaštitu našeg člana Srboslava Miladinovića iz Helikopterske jedinice MUP Srbije, koji je napadnut i povređen u kancelariji komandanta ove jedinice Vladana Kosića. On je potom prebačen u Urgentni centar, gde su mu sanirane povrede.

Miladinović je službenim vozilom čekao N.I. jednog od pilota Helikopterske jedinice u blizini njegovog stana na Novom Beogradu, da bi ga odvezao na posao u Surčin. Kada se pilot N.I. pojavio sa druge strane ulice i mahnuo mu da se doveze okolo do njega, iako je bio udaljen samo pet, šest metara, Miladinović je to odbio da ne bi ugrozio bezbednost saobraćaja.

- Srboslav je zatim dobio poziv iz komande i rečeno mu je da ipak dođe do tačne adrese pilotovog stana sa druge strane ulice, gde je ovaj seo u vozilo, te su se odvezli u sedište Helikopterske jedinice u Surčinu. Od ovog banalnog incidenta, niko nije mogao da poveruje da će nastati ozbiljan problem. Čim je Srboslav došao u sedište jedinice, odmah je pozvan na raport kod komandanta Kosića. Kako je ušao kod Kosića u kancelariju bio je zasut, kako je rekao, uvredama i drskim rečima kao što su "nisi ti taj koji zapoveda, već ja". Srboslav ga je zamolio da ne viče na njega i ustao da izađe iz kancelarije, kada je iznenada dobio udarac koji, kako je rekao, nije ni video, te se stropoštao na zemlju. Dok se vraćao svesti čuo je Kosića kako viče na njega da ustane i izađe. Stigla je Hitna pomoć sa aerodroma koja mu je pružila prvu pomoć, ali kada je trebao da ode do Urgentnog centra, otkazan mu je prevoz iz Helikopterske jedinice. Sam je morao autobusom da ode do Urgentnog centra, dok je usput povraćao zbog povreda glave koje je zadobio. Tamo su mu sanirane povrede, a slučaj je prijavljen policiji koja je uzela izjavu od njega. Drago nam je što je kolega Miladinović bio dovoljno hrabar da izađe i kaže sa kakvim se sve vrstama pritisaka i maltretiranja obični policajci svakodnevno sreću od strane pojedinih starešina. Ovo su stvari koje ne smeju da se tolerišu i zato tražimo hitno reagovanje nadležnih organa - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online