Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.07.2017.
08:41
Vestionline, Tanjug A

Stranačke kolege i partneri: Vučića podržavamo delima

Stranačke kolege i koalicioni partneri kažu da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću daju nedvosmislenu podršku i da to pokazuju svojim delima.

Tanjug
Aleksandar Vučić ima podršku svojih kolega

- Svako od nas zna koliko iskreno nesto radi. Ne merim se sa drugima i mogu samo za sebe da kažem da sve sto radim, radim odgovorno bez foliranja. Kao što ne mislim da izjavama za medije treba da dokazujem svoje mišljenje i postovanje sa covekom sa kojim radim - rekla je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Ona je, kako pišu Novosti, na taj način prokomentarisala izjavu predsednika Republike i SNS Aleksandra Vučića da su samo retki pojedinci iz njegove i partnerskih stranaka javno stali u njegovu zaštitu od napada u jednom tablidu.

Vučić je rekao da su se iskreno pitali o tome Maja Gojković, Nebojša Stefanović, Vlada Đukanović, Aleksandar Vulin..., ali da mnoge njegove stranačke kolege i koalicioni partneri su procenili da su se "spasli" ako se nisu pojavili na naslovnim stranama kao on.

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević smatra da se kritika ne odnosi na nejga.

- Nisam se prepoznao u tome. Dovoljno je pogledati dnevnu štampu u prethodne 3 do 4 nedelje. Ali Vučić je u pravu i razmumem njegovu razočaranost. Mnogi žive na račun njegove popularnosti, ali im ne pada na pamet da mu pomognu ili podrze na bilo koji način - rekao je Vučević.

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić kaze da je podrška njegove stranke predsedniku Vučiću nedvosmilena.

- To smo vise puta pokazali i na izborima kad smo u teskim okolnostima obezbeđivali znacajan broj glasova, a podrska nikada nije izostala za reforme koje Vucić sprovodi. Nikad se nije desilo da nasi poslanici ne glasaju za predloge većine. Time se pokazuje lojalnost i solidarnost - istakao je Ljajić.

On navodi da je SDPS i sada na strani Vučića.

- I ranije smo govorili da će revolveraška tabloidizacija medijskog prostora napraviti neprocenjivu štetu za srpsko drustvo - upozorava Ljajić.

Lider SVM i predsednik Skupstine Vojvodine Ištvan Pastor kaze da je dosad bio korektan koalicioni partner kao i da ubuduće ima nameru da ostane takav i da se pridrzava svih dogovora.

- Razumem gnev predsednika Vučića, jer je u našem medijskom prostoru nastalo potpuno ludilo i politicari se napadaju po svim frontovima. To su situacije koje nemaju veze sa politikom nego ciljaju čoveka i zele da uniste njega kao pojedinca i njegovo najblize okruzenje - rekao je Pastor, navodeći da je i licno proteklih godina imao slicnu situaciju kad se njegova majka koja ima 84 godine susrela sa video snimkom na kome je bio prikazan kao Hitler.

On kaže i da politicari moraju da budu spremni da trpe vise od drugih ljudi, ali da se mora znati ispod kog nivoa se ne sme ići, jer ako se  ta linija ne povuce čitavom drustvu neće biti dobro.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online