Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 27.03.2017.
12:36
rs.n1info.com, Vestionline A

"Za Vučićev spot građani rade četiri godine"

Novinar "Danasa", Rade Radovanović, jedan od potpisnika Apela 100 kojim je traženo od Saše Jankovića da se kandiduje za predsednika, rekao je da emitovanje jednog predizbornog spota Aleksandra Vučića košta oko 15.000 evra, što je, prema njegovoj računici, iznos za koji građanin sa prosečnom platom mora da radi četiri godine.

youtube.com/Slikovita Stvarnost
Aleksandar Vučić u predizbornom spotu

Sa Jankovićem srpski general, a sa Vučićem Šreder...

- Saša Janković nema nijedan jedini spot, nijedan jedinu sekundu u televizijskim medijima. To nije slučajno - rekao je Radovanović gostujući na televiziji N1.

Prema njegovim rečima, jedna sekunda emitovanja video spota na državnoj televiziji košta 23.000 dinara bez PDV-a. Kada se doda porez taj isnos se povećava na 27.000, što je nešto više od 200 evra.

- Jedan spot malog Aleka i Ajkule traja oko 80 sekundi, što znači da jedno emitovanje košta 15.000 evra. Neka svako izbroji koliko ima tih spotova. Prosečna plata u Srbiji je 335 evra. Za jedno emitovanje Vučićevog spota jedan zaposleni treba da radi četiri godine. To je nedopustivo, to su moje pare, to su vaše pare. On arči iz budžeta naše pare - ističe novinar i dodaje da je iz tog razloga Saša Janković rešio da nema nijedan jedini sekund TV reklama.

On kaže da neki kandidati motivišu birače da izađu na izbore, dok bi drugi da ih na to prisile ne samo da izađu i glasaju već i da zaokruže broj šest.

- Nezakonito je i nedopustivo to što rade aktivisti i članovi SNS. Danima idu od vrata do vrata po mom komšiluku. Idu po Srbiji i pitaju ono što je samo po sebi nepristojno - da li ćete glasati za Aleksandra Vučića. To je nezakonito, nepristojno i jedan od pokazatelja kakva je kampanja i kakva je situacija u Srbiji - kaže Radovanović.

Podseća da je među govornicima na godišnjicu početka NATO bombardovanja, 24. marta na skupu Saše Jankovića u Nišu, bio i general Sveto Milinović, jedan od generala avijacije koji je pre 18 godina uzleteo sa svojim pilotima pozivajući ih u odbranu zemlje.

- Ovi iz Vučićevog štaba saznali su da će Milinović govoriti i istog dana Vučić je pozvao Gerharda Šredera, koji je bio jedan od bitnih faktora da se Srbija bombarduje. Pilot koji je sa dve rakete pogodio voz u Grdelici, gde je Vučić održao čudan govor, je bio nemački pilot. Ne znam ko mu je smestio ili postoje neki viši razlozi, ali Vučić na dan početka bombardovanja dovodi Šredera. Šreder je jako dobro plaćeni profesionalac, njegovi nastupi koštaju oko 200 hiljada evra - kaže novinar "Danasa".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.03.2017. 13:13
Koga boli kuurac za cenu spota ? Vučić je zlikovac koji ne pita za cenu da bi uništio Srbiju . Ono što je dobro u kampanji odvojili su se gmizavci , govvna , podguzne muve koji podržavaju AV AV AV psa i LJUDI KOJI VOLE SRBIJU .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online