Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 23.03.2017.
11:06
Vestionline A

"Vučić fiktivnim glasovima sa Kosova hoće da pobedi na izborima"!

"Izgleda da Vučiću skupljanje 'kapilarnih' glasova ne ide dobro. Nema ih dovoljno za pobedu u prvom krugu. Zato je u sredu uveče na sednici RIK-a pribegao starom dobrom Miloševićevom metodu - obezbeđivanju fiktivnih glasova sa Kosova i Metohije. Pokušaće da namakne oko 60.000 glasova koliko procenjuje da mu nedostaje za pobedu u prvom krugu", navodi u saopštenju pokret Dosta je bilo.

Tanjug
Aleksandar Vučić - pobeda po svaku cenu

Koza će opet čuvati kupus...

"Na vampirskoj sednici Republičke izborne komisije, koja je počela u sredu u 22 sata i trajala do dva iza ponoći i na koju nisu bili pozvani novinari, predstavnici vladajuće koalicije u RIK-u izglasali su posebno Uputstvo o sprovođenju izbora za predsednika Republike na teritoriji Kosova i Metohije. Uputstvo praktično suspenduje kontrolu izbora na KiM. Burni protesti članova RIK iz redova opozicije nisu urodili plodom, nijedan njihov konstruktivan predlog nije prošao", dodaje se u saopštenju.

"Uputstvo predviđa da se, po zatvaranju birališta, džakovi sa glasačkim listićima transportuju van južne pokrajine i da se prebrojavanje glasova i utvrđivanje reuzltata obavlja u Vranju i Raškoj. Koza će, dakle, čuvati kupus, kao i na prethodnim izborima.

Izbori na Kosovu i Metohiji će se održavati potpuno drugačije nego u ostatku Srbije, što je protivustavno i protizakonito, i o čemu se Ustavni sud već dva puta negativno odredio, posle izbora 2014. i 2016. godine. To "legalistima" u SNS koaliciji očigledno ne smeta.

Vučiću će u krađi pomagati i Karić

Pravo glasa na teritoriji Kosova i Metohije, prema biračkom spisku, ima oko 106.000 glasača. Vučić računa da će u saradnji sa Ivicom Dačićem, Bogoljubom Karićem i ostalim koalicionim partnerima uspeti da namakne nedostajućih 50.000 do 60.000 fiktivnih glasova sa Kosova i Metohije ne bi li pobedio u prvom krugu. 

U Srbiji jednom treba da prestane krađa izbora preko fiktivnih glasova sa Kosova i Metohije. To je radio Milošević, sa čuvenih 114 odsto izlaznosti, to je na prošlim izborima radio i Vučić sa zapisnikom u kome kandidat za poslanika ni sam za sebe nije glasao!

Vučić 2. aprila neće osvojiti većinu i neće pobediti u provom krugu. U drugom krugu, on je gotov. Velika izlaznost pravi mu velike probleme. Zato, izađi i glasaj! TVOJA zemlja ili NjEGOVA država. Dosta je bilo!", zaključuje se u saopštenju pokreta.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 23.03.2017. 12:34
Av av pas ne može pobediti u prvom krugu i pored svih krađa koje je pripremio . U drugom krugu mi pobeujemo jer će to biti najobičniji referendum "on ili mi" i tu mi razbijamo bitangu .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online