Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 18.03.2017.
18:17
Vestionline A

Miting u Savamali: Vučić je glavni fantom, gotov je! (VIDEO)

Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je na predizbornom skupu u beogradskoj četvrti Savamala, da je premijer Aleksandar Vučić "kompletni fantom" i osoba koja je odgovorna za nelegalno rušenje objekata u tom delu glavnog grada, u aprilu prošle godine.

Twitter/APEL100Jankovic
Miting u beogradskoj Savamali

Bez straha od Vučićevog režima

- Puno je bilo fantoma te noći, ali svi su bili tu u ime jednog čoveka  tebe, Aleksandre Vučiću. Niko od tvojih poslušnika nije smeo ni da pomisli da sam, iz sopstvenih intersa, pljune na građane, i godinu dana ih drži slepe, gluve i neme. Ti si kompletni fantom iz Savamale. Tvoja je ovo odgovornost, ideja, interesi. Godinu dana pokušavaš da zataškaš slučaj, zameniš teze, zaplašiš, zastrašiš. Neće moći! Savamala se desila u izbornoj noći i na ovim izborima ćemo rešiti Savamalu - poručio je Janković na mitingu u Savamali.

Janković je do improvizovane govornice došao kroz masu simpatizera okupljenih u Hercegovačkoj ulici, u pratnji supruge, košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića i akademika Dušana Teodorovića.

Skupu je prisustvovao veliki broj građana. Među okupljenima su bili i članovi Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd", koji su za ovu priliku obukli majice sa znakom svoje grupacije. Pristigla je i kolona mlađih sugrađana noseći transparente među kojima su bili natpisi "Podseti me šta to beše ustav", "Zakon je isti za sve", "Bez straha", "Posle glasanja nema kajanja".

- Konačno posle skoro godinu dana, dobili smo šansu da dođemo na domaći teren. Nismo mogli da dođemo, jer nam to nije dozvoljavala policija i Tužilaštvo. Saša Janković je bio zaštitnik građana i nisam mogao da čujem lošu reč za njega osim da su pojedini tvrdili da je ubica, prebacivali mu što voli životinje. Ono što znam jeste da nije potkupljiv i nije mogao nikada da bude naklonjen ovoj vlasti. Kao građanin ovog grada, smatrao sam da treba da progovorim i predložim najbolje rešenje za ovaj narod, a oblaćen sam na najgori način. Na mom primeru su se pokazali i nije mi žao, zato sam ovde - rekao je sa bine Ivković, zahvalivši se svima koji su došli.

Zemlju vodi neko ko nije hrabar

Zamerke na rad ministara Nebojše Stefanovića, Aleksandar Vulina i Nele Kuburović, izneo je akademik Dušan Teodorović.

- Gotov je! Došli smo u Hercegovačku 1 gde je živela baka Saveta, a srušili su joj kuću. Boli me srce što ovu zemlju vodi neko ko nije hrabar. Laž je da je ekonomska stopa rasta tolika da ćemo za tri procenta uskoro prestići Nemačku. Saša Janković je naš drug, prijatelj i junak i ima iste mane i vrline kao mi - proučio je Teodorović.

POVEZANE VESTI

Subota 18.03.2017. 19:52
AV AV AV AV pas je završio karijeru . Na 6 mestu je na glasačkom listiću a 6 je avolji broj i nema mu pomoći ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online