Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 07.03.2017.
19:36
Vestionline A

Bahati Mali gurnuo novinarku, beži od pitanja (VIDEO)

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali danas nije želeo da odgovara na pitanja o ostavci, dok su okupljeni oko njega sprečavali novinare KRIK-a i Istinomera da mu priđu i postave pitanja. Gradonačelnik je lično rukom odgurnuo novinarku Istinomera.

A. Čukić
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali

Puštaju samo podobne novinare

Mali nije odgovorio na pitanje KRIK-a da li će podneti ostavku zbog nedavnih otkrića da je lično organizovao rušenje u Savamali, kao i o slučajevima prikrivanja imovine u koje je umešan.

"Hvala. Doviđenja", kratko je rekao Mali.

Bilo je teško prići gradonačelniku jer su njegovo obezbeđenje i drugi okupljeni gurali novinare, pokušavajući da zaštite Sinišu Malog od pitanja. Gradonačelnik inače već nedeljama izbegava novinare, a služba za informisanje Grada Beograda prestala je da obaveštava o događajima na kojima se on pojavljuje.

Novinarima su građani dojavili da će Mali doći danas u Rakovicu da prisustvuje početku izgradnje kanalizacione mreže.

Kada su se novinari KRIK-a i Istinomera pojavili, Milosav Miličković, državni sekretar MUP-a, stao je između novinara i gradonačelnika pokušavajući da spreči novinare da dođu do Malog. Narodna poslanica Srpske napredne stranke Dušica Stojković pokušala je da novinara KRIK-a spreči da snimi događaj stavljajući ruku ispred njegovog mobilnog telefona.

Malog je štitio i mladić koji je oktobra 2015. novinarima KRIK-a oduzeo foto-aparat kada su takođe gradonačelniku pokušavali da postave pitanja o 24 stana koja je kupio u Bugarskoj. Zaštitnik građana nije uspeo da otkrije identitet te osobe.

Gradonačelnik Siniša Mali je i lično rukom odgurnuo novinarku Istinomera Milku Domanović koja je ga je pitala za rušenje u Hercegovačkoj ulici u Savamali.

- Prvo me je obezbeđenje odgurnulo kako bi me sprečili da postavim pitanje, a onda je to učinio i sam Mali. Stavio mi je ruku posred leđa, snažno me je odgurnuo i nastavio dalje - ispričala je nakon događaja Domanović za KRIK.

Ceo događaj i obraćanje novinara KRIK-a i Istinomera gradonačelniku, pogledajte u videu.

Podsetimo, Siniša Mali se krije od medija od kada je KRIK objavio intervju sa njegovom bivšom suprugom Marijom Mali u kojem je rekla da joj se gradonačelnik pohvalio da je organizovao rušenje u Savamali.

Ona je otkrila i nove detalje o njegovom ofšor poslovanju, imovinu koju skriva, kao i da mu je pomogla da lažno prijavi određene prihode Agenciji za borbu protiv korupcije.

U međuvremenu, gradonačelnik prisustvuje različitim događajima u gradu, ali se oni ne najavljuju svim medijima, pa njima prisustvuju samo pojedini mediji naklonjeni vlasti - poput novinske agencije Tanjug ili televizije Studio B.

KRIK je Malom poslao i zahtev za intervju na koji do danas nije odgovorio.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online