Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 08.02.2017.
17:12
alo.rs A

Ko je koga iskopirao: Šešelj i Janković imaju isti spot za izbore (VIDEO)

Iako još nisu raspisani predsednički izbori, prvi spotovi kandidata se već vrte po društvenim mrežama.

Twitter/seselj_vojislav
A "svinjokolj" nije stavio u spot

Tako je SRS još 18. januara predstavila spot Vojislava Šešelja "Najboljeg za predsednika".

Danas je na društvenim mrežama "osvanuo" spot grupe građana Apel 100 + koji podržavaju kandidaturu Saše Jankovića.

Spotovi su gotovo identični, a razlikuju se samo po muzici i fotografijama.

U spotu SRS se "vrte" fotografije Vojislava Šešelja, dok se kod Jankovića smenjuju fotosi sa poznatim ličnostima koji podržavaju ovog kandidata.

Takođe, nasuprot Šešeljeve "revolucionarne" muzike, kod Jankovića nam peva Đorđe Balašević.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.02.2017. 17:33
Živ je Sloba... Umro nije... Sveti Petar je okupio Stanovnike Neba vidno raspoložen. - Imam za sve vas radosnu vest! I kod nas na Nebu je najzad uvedena kablovska! Prolomio se aplauz sa svih strana. - Za početak neće biti cenzure i možete da gledate šta god hoćete -obavestio ih je Sveti Petar. - Ali ja bih vam preporučio veronauku i eventualno sport... Stanovnik neba Slobodan Milošević je odlučio da ignoriše preporuku svog čuvara i čim se dokopao daljinskog okrenuo je RTS. Na njegovu radost počinjao je Dnevnik. -"U toku svoga odmora na Kopaoniku predsednik Belorusije Lukašenko odvojio je malo vremena da porazgovara sa državnim vrhom Srbije..." - Drug Aleksandar se odmara u Srbiji?! - iznenadio se drug Sloba. -"Predsednik Srbije ponovo se obratio pismom savetu bezbednosti u komeih podseća da je Kosovo integralni i neodvojivi deo Srbije i da ni po koju cenu nećemo priznati bilo kakvu takozvanu republiku Kosovo..." - To kolega! - odobravao je glasno. - Ne damo Kosovo! -"Ministar policije Ivica Dačić izvršio je danas smotru Specijalnih jedinica policije. Ministar je pohvalio rad policajaca i izrazio potrebu za povećanjem kadrova...." - Ma zar je to moguće?! Moj mali Ivica ministar policije! - reagovao je čudjenjem bivši predsednik. -"Predsednik Vlade u razgovoru sa sindikatima je naglasio da je program vlade socijalno odgovorna država i da će sve dosadašnje privatizacije biti ponovo preispitane.... - Dabome! - slagao se drug Sloba. - Dole kapitalizam! Živeo socijalizam! -"Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić obišao je gradilište na mostu kod Beške i obećao da će most biti gotov mnogo pre roka.... - Pa moj drug Mrka opet gradi! - komentarisao je Milošević. - Ne mogu da verujem! -"U Kosovskoj Mitrovici su gradjani srpske nacionalnosti ponovo protestvovali i tražili da sa Kosova što pre odu predstavnici medjunarodnih snaga.... - Tako je drugovi!- pljeskao je drug Sloba. - Isterajte sve okupatore sa svete srpske zemlje! -"U Naftnoj industriji Srbije danas se predstavilo novo poslovodstvo koje sačinjavaju novi vlasnici iz Rusije... - Rusi kupili NIS?! Pa to je fenomenalno! - radovao se drug Sloba. -"Predsednica parlamenta Slavica Djukić-Dejanović danas je zakazala sastanak predsednika poslaničkih klubova da bi izašlo iz aktuelne krize... - Drugarica Slavica predsednica parlamenta!! Slobodan Milošević je iznenada ustao od televizora i otrčao kod Svetog Petra. - Dosta je bilo ove farse!- vikao je na zbunjenog sveca. - Koga vi zezate, bre!? Mene ste našli! Pa ja uopšte nisam umro!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online