Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 17.11.2016.
15:08
Vestionline A

Vučić: Andrej je kriv!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da za njegovog brata Andreja niko ne može da kaže ni da je nešto ukrao, niti da je bilo šta dobio od države, te da je njegova jedina krivica - što mu je brat.

N. Đurović
Aleksandar Vučić stao u odbranu rođenog brata, Andreja 

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa napisima u medijima o njegovom bratu, naveo da su izgleda otkrili rupu na saksiji, odnosno - da ima brata, Andreja.

On kao premijer, kaže, srećan je zbog toga što može nešto da uradi za svoju zemlju. 

- To je divan posao - podvukao je premijer. 

- Da li mogu da kažu da je moj brat negde nešto uzeo, ukrao, nešto dobio od države - zapitao je Vučić.

- Ne mogu da kažu ništa, ništa od toga nije tačno. Ne interesuju ga funkcije. Kriv je što je moj brat, što me voli i što mi pomaže tako što se sreće sa aktivistima stranke koju vodim. Alal im vera kako su otkrili Ameriku, sve Kolumbo do Kolumba - dodao je.

Kako je rekao, nije se zbog toga ni najmanje uzbudio, to govori o njima, a ne o njemu.

- Samo napred, ja ću svoj posao da radim, a na kraju, narod uvek sve dobro vidi  i procenjuje - poručio je premijer.

Subota 19.11.2016. 20:35
Vučićev brat, gore dole, tema o kojoj burazer Aca samo što ne zaplače, jer njegov brat nit je "kriminalac nit tajkun, niti vlasnik Asomakuma, niti ......." što bi se reklo ništa od ništa. Ali neke pojedinosti su u najmanju ruku zanimljive.Kada je Živković u parlamentu pitao AV a u svojstvu predsednika vlade a on kao poslanik tek tada dali je burazer vlasnik pomenute firme, naravno odgovor je stigao kroz neko vreme dok se nije vrhuška dosetila kreativnog tumačenja i posle neznam koliko godina burazer se opsetio da mu je neko ukrao ličnu kartu. Kako je funkcionirao toliko vremena bez osnovnog dokumenta ostaje nama da razmišljamo. Međutim za mane je zanimljivije stalno prozivanje nevladinih organizacija koje se kao kreditiraju za svoje, protiv vladinih aktivnosti iz inostranstva? Moje pitanje šta znači zaduživanje vlade u inostranstvu, cca 10 milijardi e i za koje aktivnosti? Očekujem kakav takav odgovor!
Subota 19.11.2016. 20:39
Ovako dobar i nepogresiv premijer i jos bolji i posteniji njegov brat....ljudi, mozda ih neko kidnapuje, mozda ih kina kidnapuje da im ova najveca braca u modernoj srpskoj istoriji poboljsaju ekonomiju i dovedu strane investitore....ljudi, kad se probudite budite srecni ne zbog toga sto ste zivi, ma jok, koga jos to interesuje, budite srecni jer postoje braca vucici, uskoro cu i ja kao vulin i dr nesa stefanovic da mom prezimenu dodam prezime vucic! Ponosna sam na to!!! :)
Subota 19.11.2016. 20:33
Jezicko izrazavanje Premijera je neprimereno i o tome ne bih da prljam reci. Ono sto mene plasi je njegov nastup pri otvaranju stranih firmo pri cemu on otvoreno pokazuje njegovo nisko misljenje o gradjanima kojima vlada. Diktatorsko dranje kada se radi o povecanju prihoda radnika je toliko ogavno da se pametnom posmatracu to smuci. Dokle ce narod da trpi ovo otvoreno ponizavanje dosojanstva preko kojeg ON reklamira svoju ''''''''uspesnost'''''''' veliko je pitanje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online