Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 25.07.2016.
19:51
Tanjug, Vestionline A

"Ovo je super - sad znate šta sam morao da prođem zbog Miškovića"

Lider SNS i predsednik tehničke vlade Aleksandar Vučić obišao je u ponedeljak izložbu "Necenzurisane laži", koju je pripremila pres služba SNS sa idejom da javnosti predoči negativne medijske sadržaje o aktuelnoj vlasti, objavljene u prethodne dve godine.

Lider SNS i predsednik tehničke vlade rekao je da nije video nijedan ozbiljan kritički argument, da je jasno da su optužbe o cenzuri i diktaturi besmislene, te poručio da se u Srbiji mora graditi kritička javnost.

Vučić kao prostitutka

- Iza svega ovoga je strah o daljem gubljenju privilegija. Ovo je super, da ljudi vide šta treba da prođete ako se suprotstavite Miškoviću i kojekakvim planovima - rekao je Vučić novinarima u galeriji Progres.

On je rekao da je srećan, jer izložba odslikava demokratski duh srpskog društva:

- Srećan sam što je Srbija takva da svako može slobodno da govori...Samo da ne izigravaju žrtve - rekao je Vučić, osvrnuvši se na karikature na kojima je predstavljen kao Džihadi Džon, Hitler ili prostitutka.

Tanjug
Izložba o cenzuri u Srbiji

Ozbiljan samo zbog porodice

Prema njegovim rečima, jasno je da su autori izloženih tekstova, u političkom smislu, radili ne kao kritičari i ne kao neko ko je tebalo da upozori javnost na loše rezultate vlade, budući da nije moguće videti nijedan ozbiljan argument protiv njega i politike vlade.

Naveo je da mu nije prijalo jedino kad je čitao o svojoj porodici i o lažima koje su mediji izneli o njegovom ocu, bratu i sinu.

Čista demokratija

Vučić je rekao i da ne shvata zašto je napravljena histerija, jer na izložbi nema ničega osim kritika na njegov račun i na račun njegove stranke.

- Zašto su se tako postideli svojih reči i svojih slika - upitao je Vučić i odbacio kritike da je izložba napad na demokratiju i fašizam.

- Ovde nema falsifikata i komentara, samo smo pokazali ššta rade... šta je tu nedemokratično - zapitao je Vučić.

On je rekao da je za njega jedino važno da njegova stranka i pristalice izbegnu da reaguju sa ličnom i političkom mržnjom prema političkim protivnicima i da bi se stideo toga. Izložba je, naveo je organizator, izbor 2.523 primera od ukupno 6.732 negativna medijska sadržaja u poslednje dve godine objavljena o Aleksandru Vučiću i SNS.

Između ostalog, na izložbi su prikazani isečci iz novinskih članaka, citati iz novina, kao i sa društvene mreže "Tviter".

Izložba, koja je izazvala mnoge komentare u javnosti, otvorena je 18. jula u galeriji Progres u Beogradu, a od septembra bi trebalo da bude predstavljena građanima u unutrašnjosti Srbije.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 25.07.2016. 20:06
У Србији је забрањено право на рад.Србија је Логор смрти.Никакав посао,никакав људски род,никаква производња се не исплати у Србији.Све,све,послује у минусу и са губитком.Плаћамо најскупље камате на свету,имамо највеће порезе,намете на свету.Прозводња не постоји,а извоз је најстрожије забрањен.
Ponedeljak 25.07.2016. 20:10
Sto reci. Bijedno , zalosno narcisoidno..... Mislim na "mandatara" naravno.
Ponedeljak 25.07.2016. 21:03
Koliko jadnog i nemoćnog bijesa su pokazali NATO sluge. Samo neka bjesn. Bravo Vučiću.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online