Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 28.05.2016.
10:26
Blic.rs A

Vučić: Neću dozvoliti da se SNS pretvori u DS!

Aleksandar Vučić je na Izbornoj skupštini SNS, prvoj posle vanrednih parlamentarnih izbora na kojima je osvojila ubedljivu većinu, javno predložio nove potreprednike stranke i predsednika izvršnog odbora.

Tanjug
Najavio podmlađivanje stranke: Aleksandar Vučić

Tako su se na spisku za potpredsednike našli: Milenko Jovanov iz Kikinde, Miloš Vučević iz Novog Sada, Marko Đurić iz Beograda i Marija Obradović iz Kraljeva. Za predsednika Izvršnog odbora SNS Vučić će predložiti Darka Glišića iz Uba, a novi član Glavnog odbora trebalo bi da postane i automobilista Dušan Borković. 

On je rekao i da dva potpredsednička mesta ostaju upražnjena da ih zauzmu sutra oni koji se dokažu.

Podmlađeni

Prethodno je Vučić poručio da SNS mora da se manja i da napraduje.

- SNS ne sme da ima sudbinu drugih stranaka, da se same urušavaju, da se nikada ne menjaju. Mi hoćemo da osvežimo i podmladimo rukovodstvo. Za mene bi najveći poraz bio ako bi se SNS pretovrila u ono u šta je DS, 2008 godine. Neću to da dozvolim, samo ćemo da se menjamo i da pokažemo da smo stranka za godine i decenije u budućnosti - rekao je Vučić u svom obraćanju delegatima.

On je najavio vladu koja neće odražavati partijske interse već interese Srbije.

Kritikovao je funkcionere SNS u pojedinim opštinama jer im program i ono što mogu da učine za svoju lokalnu samoupravu nije bilo na prvom mesto, već šta mogu da učine za sebe.

- Pokazivali su lažnu odanost, ljubav i veru u mene i SNS, samo im je bilo bitno da budu nešto u lokalnoj samouopravi, bez plana i programa. Danas ćemo pokazati da se razlikujemo, da ne moraš doveka da budeš na funkciji, da je u redu malo da odeš pa se opet vratiš, a ne da zasedneš 20 godina i da niko ne može da te skine. Sa tim principom je dosta - rekao je Vučić.

On je naglasio da neće više da čuje da se u Nišu govori o sukobima među naprednjacima već o onome što su uradili.

- Zato će smene da budu učestale - naglasio je.

On je dodao da neki govore da se SNS nije profilisala, da nema ideju i ideologiju, a znaju da to nije tako.

Vučić je podsetio prisutne u Sava centru da je SNS stavila Srbiju iznad stranke.

POVEZANE VESTI

Subota 28.05.2016. 12:45
Kako radio tako ti BOG vraćao do devetog kolena Vučiću . Tebi želim isto što i ti meni tj želim ti propast porodičnu ljudsku i svaku drugu jer ti to Srbiji svesno želiš BITANGO !!!
Subota 28.05.2016. 13:19
Вучићу реко си пре три године да само скинеш ДС одмах поништаваш Бриселски споразум који је ДС - Стефановић почео да потписује а ти си Вучићу потписао још више споразума са Бриселом.Вучићу обећаваш да ће доћи бољи живот за две године.ДС су обећавали да ће доћи бољи живот ако се скине Слободан Милошевић. Обећања лудом радовања.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online