Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 29.04.2016.
20:27
Vestionline A

"Lažne demokrate podržavaju lažne nacionaliste"

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić je povodom poziva lidera DS Bojana Pajtića članovima i simpatizerima da na ponovljenim izborima na 15 biračkih mesta glasaju za listu DS S i Dveri, ocenio da "lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima".

Tanjug
Natsavlja se rat na relaciji SNS opozicija

- Naime jedna, makar na papiru i rečima, proevropska građanska stranka poziva svoje glasače da daju podršku, klerikalnim nacionalistima koji su striktno protiv Evropske unije.  Nešto što se u drugim zemljama ne može zamisliti ni u najluđem snu, za Demokratsku stranku u Srbiji ne predstavlja nikakav problem - naveo je Jovičić u saopštenju.

On je dodao i da su danas građani u prilici da vide šta se krije iza svih laži, manipulacija i praznih priča koje im lideri takozvane opozicije plasiraju svakoga dana.

- Lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima. Jasno je šta je jedini zajednički sadržalac u ovom slučaju, a to je da su lažni - poručio je Jovičić.

On smatra da su to stranke bez ikakve ideologije, ideje i vrednosti, ni na levici ni na desnici, "već samo na putu beskrupulozne borbe za fotelje, prilike da se i ponovo čerupa državni budžet, da se ponovo potkradaju građani, da se opet voze službeni automobili, pljačkaju razvojne banke, nameštaju ortački poslovi".

Prema njegovim rečima, konačno su prave namere ogoljene, ali građani Srbije su tome rekli dosta i ponoviće im to i 4. maja, kada će biti održani ponovljeni izbori na 15 biračkih mesta. 

POVEZANE VESTI

Petak 29.04.2016. 20:48
Cudno. Ja dok ovo ne procita mislio da su lazni demokrati i lazni nacionalisti oni: 1. Koi potapaju Srbske pravoslavne crkve, sjeku svetinje Srbske 2. koi davaju novac stranim firmama da bi one iste uglavnom radile dok imaju cim da placaju radnike iz bidzeta Srbije , to jest od poreza gradjana. 3. Oni koi za ljubav seika i mudzahedina mjenjaju imena skola pa im je draze davati tudjinska arapska nego da ostane pod imenom svetitelja Save..... 4. Koi ne postuju ni ustav sopstvene zemlje ni rezoluciju 1244 vec se domundjavaju i pregovaraju sa albanskim teroristima. 5. koi dovedose nato pakt u Srbiju i dadose im ( i to besplatno i bez odgovornosti) prava da gaze po onima koje su koliko juce bombardovali i usput nas pokusavaju proglasiti genocidnim.................Treba li uopste nabrajati dalje. Dovoljno je reci da sam zbunjen a povrh toga jako zabrinut???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online