Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 29.04.2016.
09:39
Vestionline A

Ko to Vučiću zabija nož u leđa? I zašto neće da bude predsednik?

Premijer Aleksandar Vučić ponovio da je jedini siguran partner SNS u budućoj vladi Savez vojvođanskih Mađara, da će biti "možda još neko", ali da sigurno neće praviti vladu sa nekim ko samo čeka da mu "zabode nož u leđa".

Tanjug
Ne želi da bude predsednik, a siguran je da bi pobedio: Aleksandar Vučić

- Drago mi je da čujem želje SPS. Jedino SNS nema nikakve želje - rekao je Vučić za Prvu TV.

Uz opasku da se njegov tim neće svakom dopasti, poručio je da u vladu ulazi "samo sa dobrim ljudima". On je precizirao da u buduću vladu "neće uvoditi svakoga", jer, kako je rekao, ima odgovornost za sve građane ove zemlje.

- Novoj vladi biće potrebna podrška svih građana - rekao je Vučić i najavio da će vlada biti sastavljena i od eksperata i od političara.

- Neće se svi budući članovi vlade dopasti svima. Hoću da radim sa ljudima koji veruju u program koji ću ponuditi - rekao je premijer i, govoreći sportskim rečnikom, istakao da ne mogu svi da budu centarfor, već neko mora i da čisti teren.

On je primetio da je i lider SRS rekao da bi ušao u koaliciju sa SNS-om ako bi se ta stranka odrekla proevropske politike.

- Razumem Vojislava Šešelja kad to kaže, ali ja u tome neću da učestvujem, jer bi to značilo povratak na lošu potlitiku. Ja imam odgovornost za sve građane ove zemlje. Svakako je da u vladu neću da uvodim svakoga. Ne možemo u EU bez promene ustava - Istakao je premijer.

Neće da bude predsednik

Aleksandar Vučić je i spekulacije da će se sledeće godine ići istovremeno na predsedničke i parlamentarne izbore i izjavio da se neće kandidovati na predsedničkim izborima, iako je uveren da bi pobedio.

- Ne pada mi na pamet da budem predsednik Srbije. Neću da izlazim na predsedničke izbore. Meni je narod dao poverenje da budem predsednik vlade - rekao je Vučić na TV Prva.

On je odbacio spekulacije da će se sledeće godine ići istovremeno na predsedničke i parlamentarne izbore.

- Zašto bismo išli na parlamentarne izbore, dobili smo mandat na četiri godine - rekao je Vučić.

On je dodao i da bi sigurno pobedio na predsedničkim izborima i to sa mnogo boljim rezultatom nego što je SNS postigao na parlamentarnim.

POVEZANE VESTI

Petak 29.04.2016. 10:01
Razumem Vučića . ON bi da napravi Vladu a napraviće mu ambasadori kojima služi kao izzdajnik . Treba mu podrška celokupnog naroda Srbije da promeni Ustav i otcepi Kosovo a svestan je da NEMA tu podršku . Dakle nije mu lako jer u skupštini ima SVOJIH 94 poslanika svi ostali su lako prevrtljivi i ako odluče Amerikaci svi će biti protiv njega . ON neće one koji bi da mu zabiju nož u leđa ali on nema problem da ON zabije nož u leđa Srbiji . Ma nemoj ...
Petak 29.04.2016. 10:19
Ako govorimo o nozu...tvoj noz stoji duboko u kicmi Srbije.
Petak 29.04.2016. 10:35
Ti si budala na kvadrat.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online