Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 15.04.2016.
18:35
Vestionline A

Vučić poručio: Dobro sam vas razumeo, znam šta mi je činiti...

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je odlično razumeo one koji mu svakog dana poručuju da će pred njima da kleči, saginje se, moli i izvinjava, te da zna šta mu je činiti u budućnosti.

Tanjug
Sve je njemu jasno: Aleksandar Vučić

- Dobro sam vas razumeo, odlično sam vas razumeo, znam šta mi je činiti u budućnosti. Hvala vam najlepše na tome - poručio je Vučić sa predizbornog skupa SNS u Prokuplju.

Lider naprednjaka objasnio je da se u prethodnih 50 dana trudio da čuje deo programa svojih političkih protivnika i konstatovao da nije čuo baš nista osim poruka mržnje i uvreda:

- Ništa ozbiljno i odgovorno nisam mogao da čujem i mislim da Srbija zaslužuje mnogo više i mnogo bolje - rekao je Vučić.

O Rusofilima

On je ocenio da bi "silni rusofili" promenili odmah stranu da ih samo jednom pozove neko iz stranih ambasada, te podvukao da ova vlada jedina nije uvela sankcije Rusiji, ali da ima sagovornike svuda, od istoka do zapada.

Vučić je istakao da slabu Vladu Srbije žele mnogi političari i tajkuni u Srbiji koji su izgubili nekadašnje privilegije, ali i mnogi u regionu koji bi da naprave od Srbije "evropskog gubavca" i da kao u lutkarskom pozorištu upravljaju ljudima i sudbinom Srbije.

- Dok sam predsednik Vlade građani Srbije će odlučivati i određivati svoju budućnost, a ne strane ambasade ili druge sile - rekao je Vučić.

Vučić je istakao važnost jačanja opština Topličkog okruga, kako bi mladi ostali u svom zavičaju, imali posla i budućnost, ali i cele Srbije, navodeći da se za to nije lako izboriti, ali da on zna kako se radi i kako se pravi ozbiljna država.

Predsednik SNS napominje i da zna da narod teško živi, ali i da brzo zaboravi šta je pravi razlog takvog života.

Ocenjuje da posle pljačkaških privatizacija nije ostao ni "kamen na kamenu", dodajući da se za dve godine ne može izlečiti zemlja, ali da je vlada uspela da vrati veru u sopstvenu snagu zemlje.

- Počeli smo da zaustavljamo slobodni pad koji smo imali, uredili javne finansije, više nismo pred bankrotstvom, vratićemo dugove, dovodimo fabrike... Leoni ovde ne može da ostane sam, potrebno nam je još fabrika u ovom kraju Srbije - rekao je Vučić.

On je naglasio da Srbija ima priliku da dovede više investitora nego ikad, jer je svuda u regionu nestabilnost.

- Pogledajte šta se zbiva od Skoplja, Prištine, u mnogim zemljama i teritorijama u okruženju. Svuda je nestabilnost i mnogi bi želeli to i u Srbiji, ali mi smo gradili mir i stabulnost da bismo izgradili bolju budućnost za našu decu - rekao je Vučić.

On je naveo i da neće da izgovara teške reči protiv drugih naroda, ali da će čvršće od pojedinih "bukača" da brani interese Srbije na svakom mestu.

- Pričali su pojedini da je u Srebrenici bio genocid... nemojte pravnim kvalifikacijama da stavljate zemlji omču oko vrata, Vučić to nikad nije uradio i pod mnogo većim pritiscima... - rekao je Vučić.

Čista pobeda, a oni nek mrze

Lider SNS pozvao je članove stranke i pristalice da do kraja kampanje zadrže mir i pristojan pristup.

- Hoćemo da se borimo, da pobedimo čisto kao suza, kao sunce, na najpristojniji i vaspitan način... Neka oni mrze, mržnja će njih da uništava, a mi ćemo da volimo Srbiju, da radimo za Srbiju i da ih tako pobeđujemo - zaključio je lider SNS.

POVEZANE VESTI

Petak 15.04.2016. 19:03
kada se pogleda sira slika vidi se da si ti sa svojim Eu partnerima glavni uzrok svih novonastalih problema u Srbiji! zasto? zato sto tvoji partneri iznose sve iz Srbije osim mrvica! pored ovolike vojvodine narod je gladan! ovoliko prirodnih bogatstava ti poklanjas stranim investitorima! dakle jedino resenje je da narod proizvodi sam za sebe a ne za drugoga i to kada ti i slicni odete, milom ili silom vi birate!
Petak 15.04.2016. 19:27
:D)) on "zna" sta mu je ciniti - mozda 4 km za 5 god.??
Petak 29.04.2016. 21:44
Војислав Шешељ :" Господо да сте ви објективни и непристрасни прво неби сте никада пристали да будете судије овог нелегалног суда.Пошто сте пристали пристали сте на то да извршите задатак.Сви ви долазите из земаља које су чланице НАТО пакта које су бомбардовале Србију зверски три месеца сте убијали српску децу и ви мене убеђујете да сте ви објективни ви мене седам и по година овде против правно држите.Правилник колинског статута међународног кривичног суда налаже судском већу да на сваком шест месеци по службеној дужности преиспита одлуку о притвору.Ви никада нисте ни донели одлуку о притвору.Издат је само налог о хапшењу и ништа више.Седам и по године ме овде држите и трпите све ове механизације тужиоца увели сте да су сви сведоци били лажни дефиловани су овде непрекидно колко пута сте одлагали процес и опет сада га одлажете.Што дуже одлажете процес дуже примате ове лепе судијске плате у трибуналу тако ја видим ту ствар шта мене брига како ћете мене осудити ја од вас ништа добро не очекујем.Ви сте моји непријатељи јер ја од вас ништа добро не очекујем.Ви сте моји непријатељи јер ви долазите из држава чланице НАТО пакта и које су непријатељске према мојој отаџбини Србији.Ви мени ништа друго не можете бити него непријатељи.Ја се пристојно према вама опходим али то што сам пристојан не значи да вас морам да вас волим и не волим вас третирам вас као своје непријатеље и добили сте задатак да ми скинете главу и урадите то већ једном све нешто чекате да исплива неки нови доказ па где ће испливати".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online