Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.11.2015.
19:31
Tanjug A

Naprednjaci ponovo "udarili" na Ružića: Pokvarena curica skandira, pa pušta suzice izvinjenja

Napadi vladajuće SNS na koalicionog partnera SPS se nastavljaju, a posle Zorane Mihajlović oštrim rečima oglasio se i Aleksandar Jovičić.

Tanjug
Izazvao bes naprednjaka koji ne prestaju da ga vređaju: Branko Ružić

Funkcioner SNS je, posle objavljivanja fotografije Branka Ružića sa navijačem koji je vređao premijera, a potom i njegovog izvinjenja, rekao da bi Ružić prvo da skandira, a posle da pušta "suzice izvinjenja". Ta izjava je stigla preko Tvitera samo nekoliko sati nakon što je Zorana Mihajlović upotrebila izraz "bednici".

- Pokvarena devojčica bi posle primitivnog napada da glumi žrtvu - napisao je Jovičić na svom Tviter nalogu.

U izjavi za B92, Jovičić je rekao da "ako SPS smatra da više ne želi da učestvuje u vladi, da to treba da kažu oni koji je vode".

Pitajte Dačića

Lider SPS Ivica Dačić je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da ta stranka ima jedinstven i jasan stav o učešću i podršci Vladi Srbije, i da nema nikakvog razloga da izigrava žrtvu.

Prethodno, na pitanje B92 za komentar Dačić je poslao SMS sa tri tačkice, dok je Ružić odgovorio sa "Pitajte Dačića :)".

- Ove primitivne izjave nećemo da trpimo, nismo mi džak za udaranje - rekao je on, što je poruka koju je poslala i Zorana Mihajlović.

Ružić je nedavno na svom Fejsbuk profilu najpre postavio, a zatim i uklonio, zajedničku fotografiju sa Igorom Mikićem, koji je tokom pauze fudbalske utakmice Srbija-Albanija vređao premijera Aleksandra Vučića.

Ružić je ispod fotografije napisao: "Moje prvo upoznavanje sa čovekom, ljudinom Igorom Mikićem, rodom iz Peći. Divan čovek, čestit, pošten i, što je meni najvažnije, grobar od glave do pete".

Na to su reagovali iz SNS, pa je tako potpredsednik naprednjaka Nebojša Stefanović ocenio da pojedinci, među kojima prednjače funckioneri SPS, licemerno žele da budu deo vlade a otvoreno rade protiv premijera, zbog čega bi trebalo da snose političke sankcije.

Analitičari nemaju dilemu rečnik naprednjaka je neprimeren, ali i podsećaju da je Dačić posle parafiranja briselskog sporazuma 2013 rekao nadam se da posle ovoga neću biti iskorišćen i odbačen od strane većeg partnera.

- Prosto je neverovatno da se na ovakav način vodi predizborna kampanja koja nije ni raspisana. Ovo je tipičan primer ratničke kampanje - kaže Cvijetin Milivojević i dodaje da je SNS prihvatio SPS kako bi imao nekog da "snosi odgovornost" u slučaju loših rezultata.

Sada je već nemoguće izvagati koja strana prednjači u remećenju odnosa naprednjaka i socijalista. Šta bi se desilo da je bilo izbora?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online