Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 17.01.2015.
13:40
Beta A

Zašto se Zorana Mihajlović izvinila građanima?

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izvinila se građanima zato što je stvorena slika da se funkcioneri te stranke mnogo više bave sobom, nego svakodnevnim problemima.

Fonet/N. Đ.
Zorana Mihajlović: Stvorena je slika da se funkcioneri SNS-a mnogo više bave sobom, nego svakodnevnim problemima
 

- Želim da se izvinim građanima koji su možda pomislili da je bavljenje nama samima važnije od onoga zbog čega mi jesmo ovde, a ovde smo zbog boljeg života građana. Juče je na to stavljena tačka - rekla je potpredsednica SNS i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukuture Zorana Mihajlović i dodala da se na sednici Glavnog odbora SNS "razgovaralo o svemu, analiziralo i preispitivalo".

- Kada ste član SNS morate da se preispitujete i ja sam se preispitivala...Samo što imamo hrabrosti i smelosti da to kažemo i javno o tome pričamo - rekla je ona.

Mihajlović je ocenila da premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić ima poverenje u nju, kao što i ona ima u njega.

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je juče članove GO da donesu odluku o isključenju iz stranke svakog funkcionera koji se isključivo bude borio za sopstvene pozicije unutar same partije.

- Neću da ličimo na one stranke koje su rasturile zemlju i koje su bile poznate po bahatosti, međutim kod nas i dalje ima velike bahatosti i ljudi koji više vole skupe automobile i satove, nego da postižu rezultate - kazao je Vučić.

On je članovima GO poručio da treba da podrže predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

- Tomislav Nikolić je osnovao SNS, mi smo ga birali i nastavićemo da ga podržavamo. Treba nam mir i red u državi, jer se oseća da nam nedostaje sloge na državnom, partijskom i svakom drugom nivou - kazao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Subota 17.01.2015. 17:12
Делимично је у праву! Није на власти толико због свог интереса колико због интереса газде из ЕУ! И сви који ставе свој интерес испред интереса газде могу да прођу веома лоше! То је западна демократија где "ми имамо" сву моћ а они тобоже делују! Док је реалност скроз другачија, и чија је демократија томе је и власт! И она ће наставити да глуми а на нама је да им се одупремо по сваку цену! Па ваљда ће Бог помоћи!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online