Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.03.2018.
23:39
Vestionline, Blic rs A

Majka i ćerka šefice narko-popa

Majka i ćerka iz Požege organizovale su šverc skanka nađen kod sveštenika Milana Jordovića i veroučitelja-transvestita Zorana Markovića uhapšenih krajem prošlog meseca.

EPA/Orlando Barria
Uhapšene majka i ćerka

Naime, kako je saopšteno iz MUP, policija je u Čačku uhapsila S. P. (46) i A. P. (24) iz okoline Požege zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka koji je policija zaplenila 27. februara ove godine u Mrčajevcima.

Kako saznajemo, pomenuta zaplena prethodila je upravo hapšenju sveštenika Jordovića i veroučitelja Markovića, uhapšenih sa 52 paketa pronađenih u tajnom bunkeru “pasata” u kom su zaustavljeni.

U pretresu stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene majka i ćerka, koji je izvršen u saradnji sa policijom u Užicu, pronađeno je još 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna. Za ovaj novac se veruje da je stečen prodajom droge.

Takođe, od osumnjičenih je oduzeto i šest automobila.

Zbog postojanja sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njima je određeno zadržavanje do 48 časova i one će uz krivičnu prijavu biti privedene tužiocu.

Podsećamo, u jednom od najbizarnijih slučajeva trgovine narkoticima u Srbiji proteklih decenija, sveštenik Milan Jordović uhapšen je 27. februara sa 27 kilograma skanka. U trenutku hapšenja, pored njega, na suvozačevom mestu “pasata”, nalazio se Zoran Marković, bivši veroučitelj iz Požege.

Njih dvojica zaustavljeni su u popodnevnim satima u Mrčajevcima, kada su se policajcima predstavili kao zaljubljeni par. Marković, inače, godinama unazad ima naviku da se oblači u žensku odeću i u Požegi je poznat kao transvestit. Policajci su bili uvereni da je u pitanju devojka, pa su morali da pozovu koleginicu kako bi ga pretresli.

Policija je kontrolisala njihovo vozilo po dojavi o švercu droge, a nakon što su je pronašli u tajnoj pregradi, pop i veroučitelj branili su se tako što su policajcima rekli da se upravo vraćaju iz hodočašća u manastiru Studenica, te da nemaju nikakve veze sa pronađenim narkoticima. I vernici u požeškom kraju šokirano su dočekali vesti o hapšenju njihovog sveštenika, kom je zajedno sa saučesnikom određeno zadržavanje i pritvor.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online