Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.03.2018.
15:15 >> 16:15h
Telegraf.rs, Vestionline A

Pala službenica MUP zbog mita

Odeljenje za borbu protiv korupcije u saradnji sa Sektorom unutrašnje kontrole MUP sprovelo je akciju u kojoj je uhapšena R.G. zaposlena u MUP Srbije zbog primanja mita.

pixabay.com
Akcija hapšenja službenice MUP-a (Foto: Ilustracija)

Bivšoj pokrajinskoj službenici 3 godine zatvora zbog mita: Tražila pare od poznatih glumaca, nije se libila da pokuša baš sve.

Akcija je, kako se navodi u saopštenju, sprovodena juče, a R.G. (48) je zaposlena u Upravi za upravne poslove. 

U istoj akciji uhapšene su još dve osobe koja su posredovala u izvršenju krivičnog dela primanja mita.

Oni će sutra biti privedeni postupajućem tužiocu odeljenja za borbu protiv korupcije radi saslušanja.

Akcija u zajedničkoj saradnji Odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Sektora unutrašnje kontrole MUP u vezi ovog predmeta se nastavlja, navodi se u saopštenju i dodaje da će javnost biti informisana o rezultatima.

Stigao i demanti iz opštine Stari Grad

Odeljenje za informisanje Gradske opštine Stari grad poslalo je demanti na informaciju o hapšenju jedne službenice ove opštine. Saopštenje prenosimo u celosti

Povodom saopštenja Ministarstva unutrašnjih poslova koje je objavljeno danas, 8. marta u kome se navodi da su „zbog mita uhapšene službenice MUP-a i opštine Stari grad" dužni smo da vam dostavimo sledeći demanti koji ćete objaviti u skladu sa Zakonom.

U navedenom saopštenju MUP-a je prizvoljno i netačno navedeo da je radno mesto uhapšene A.P. (1967) "službenice matičnih evidencija" u Gradskoj opštini Stari grad. Naglašavamo da takva služba, odsek ili odeljenje ne postoji u Upravi Gradske opštine Stari grad.

Pretpostavljamo da je u pitanju službenica Matične službe Stari grad -  Sekretarijata za Upravu Grada Beograda - Sektora za lična stanja građana, vođenje matičnih knjiga i izborna prava - Odeljenja za lična stanja građana, vođenje matičnih knjiga i izborna prava Stari grad, dakle službenici Uprave Grada Beograda, koja se nalazi na Starom gradu, u Nušićevoj ulici 27 (I sprat).

Smatramo da je navođenjem netačnih podataka o uhapšenoj službenici Gradske uprave (slučajno, iz neznanja ili nepažnje) od strane MUP-a Upravi Gradske opštine Stari grad naneta šteta i da je na ovaj način povređen ugled i visoka profesionalnost svih zaposlenih u Gradskoj opštini Stari grad.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online