Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 17.08.2017.
19:11
D. N. P. A

Ubice imale pomagača?

Veštačenjem u Beogradu utvrđeno je da je Anel Papić (32) iz Sjenice, koji je 23. juna brutalno ubijen i masakriran i čije je ugljenisano telo nađeno dan kasnije u selu Ponorac kod Sjenice, usmrćen sa 27 udaraca tupim predmetom, najverovatnije kamenom, u glavu.

facebook.com/Mubera Senad Muhovic
Osumnjičeni: Mubera i Senad Muhović

Za ubistvo su osumnjičeni Anelova dugogodišnja ljubavnica Mubera Muhović (32) iz Sjenice i njen suprug Senad Muhović (34) koji je godinama živeo i radio u Nemačkoj.

Odmah posle zločina, oni su zajedno s decom otišli za Nemačku, a nakon što je za njima raspisana poternica, posle dve nedelje vratili su se u Srbiju i dobrovoljno predali.

Mada su najavljivali da će o svemu progovoriti čim se vrate u Srbiju, supružnici još ćute, a Ahmo Papić, otac ubijenog Anela, tvrdi da Mubera i Senad nisu sami ubili njegovog sina i da su imali pomagača!

- Poznajem dobro i Muberu i Senada. Mubera je volela mog Anela, godinama su bili u tajnoj ljubavnoj vezi. Ona nije mogla da udari Anela 27 puta. Ni Senad. Siguran sam da je tu bio još neko! Siguran sam i da telo mog sina nije spaljeno odmah posle zločina. Neko je kasnije, kad su Mubera i Senad s decom otputovali u Nemačku, došao u šumu i vatrom pokušao da sakrije tragove. Kuća Senadovih rođaka je 200 metara od mesta zločina. Odmah posle ubistva u jednoj kući čula se kuknjava, oni su dan pre nego što je nađeno Anelovo telo znali za ubistvo! Sve moje sumnje predočio sam policiji, ali oni i dalje veruju da su zločin počinili samo Mubera i Senad - priča Ahmo Papić.

U novopazarskoj policiji kažu da su na mestu zločina našli samo tragove Mubere i njenog supruga Senada i da imaju čvrste dokaze da su oni počinili ubistvo, te da nemaju dokaze o umešanosti i treće osobe. Inače, rodbina ubijenog Anela veruje da se ubistvo dogodilo i zbog slika koje je Mubera slala ljubavniku, a koje je neko dan pre ubistva prosledio Muberinom suprugu Sanelu.

- Veče ubistva Senad je isprebijao Muberu, a potom je porukama s njenog telefona Anelu zakazao sastanak u selu Ponorac. Šta se tamo tačno dogodilo i ko je ubio Anela, znaju zasad samo Mubera i Senad Muhović - preneli su mediji reči jednog od Papićevih rođaka.

Moguća nagodba

Ahmo Papić ističe da se uveliko priča o nagodbi tužilaštva sa supružnicima.
- I tužilac mi je rekao da je moguća nagodba i da će za Muberu tražiti 20, a za Senada 10 godina zatvora. Složio bih se s ovim, pod uslovom da se nađe i treći učesnik ili saučesnik u zločinu - kaže Papić.

Hronologija

* Senad 23. juna sa mobilnog telefona supruge Mubere šelje Anelu poruku da dođe do sela Ponorac

* Istog dana Anel oko 9.30 dolazi na dogovoreno mesto gde ga čekaju Mubera i Senad

* Senad najverovatnije kamenom ubija Anela, a zatim polivaju telo benzinom i spaljuju ga

* Tokom dana Anelov otac Ahmo uzaludno pokušava da stupi u kontakt sa sinom

* Sutradan, 24. juna, Ahmo pronalazi Anelovo telo u selu Ponorac kod Sjenice

* O svemu obaveštava policiju koja proverom utvrđuje da su Senad i Mubera 23. juna u 17.17 izašli iz Srbije

* Dve nedelje kasnije, osumnjičeni supružnici se vraćaju u Srbiju i bivaju uhapšeni na graničnom prelazu

* Hronologija je napravljena prema policijskim saznanjima

* 27 udaraca kamenom u glavu dobio je Anel, 14 dana trajalo je bekstvo supružnika




 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online