Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.07.2017.
19:23
D. N. Petrović - Vesti A

Preuzela krivicu da spasi muža?

Supružnici Mubera i Senad M. iz Sjenice, za kojima je bila raspisana poternica zbog sumnje da su 23. juna u selu Ponorac kod Sjenice brutalno ubili sugrađanina Amela Papića (32), a zatim pobegli u Nemačku, predali su se na graničnom prelazu Horgoš srpskoj policiji.

Tanjug
Policija prikuplja podatke u slučaju Anela Papića

Dan kasnije, osumnjičeni supružnici su privedeni u novopazarsku policiju, ali iako su iz Nemačke poručivali da će ispričati sve i razjasniti kako je došlo do ubistva Anela Papića, policijskim inspektorima nisu rekli ni reč!

- Mislim da osumnjičeni bračni par želi da na ovaj način kupi još malo vremena, dok ne kompletiraju advokatsku ekipu i ne dogovore strategiju odbrane. Ako je suditi po izjavama koje su iz Nemačke davali nekim srpskim medijima, Mubera će pokušati da sve preuzme na sebe i tako zaštiti supruga. Međutim, ne verujem da će joj to proći, jer imamo puno materijalnih i drugih dokaza da su oboje učestvovali u zločinu i njegovom prikrivanju - kaže za "Vesti" izvor iz novopazarske policije.

Mubera je, da podsetimo, iz Nemačke pojedinim srpskim medijima poručila da je ona ubila Anela.

- Senad je bio samo posmatrač i nije se mešao... Anel me mnogo maltretirao i ucenjivao, došlo je do toga da je bilo ili on ili ja. Na sudu ću dokazati šta sam sve preživljavala od čoveka koji mi nije bio ljubavnik, iako mediji pišu drugačije - izjavila je ranije Mubera M.

Međutim, u novopazarskoj policiji kažu da cela Sjenica zna da je Mubera bila u ljubavnoj vezi sa Papićem i da to nisu ni krili!

- Ne znam da li će i pred istražnim sudijom tvrditi da je samo ona ubica... Verovatno će pokušati da sve preuzme na sebe kako bi bar delimično sačuvala supruga i porodicu. Ona je na zločin navela Senada, zbog nje se sve dogodilo. Verovatno oseća grižu savesti, a i računa da će kao žena i majka koja je uz to, kako tvrdi, ucenjivana i maltretirana, manje robijati. Suđenje će sigurno biti vrlo komplikovano i interesantno. Biće puno svedoka, a vrlo važnu ulogu igraće i nauka. Dobro smo se pripremili i još kompletiramo dokaze - kažu u novopazarskoj policiji.

Danas kod sudije

Advokat Dragiša Radisavljević, branilac osumnjičenih supružnika, kratko je za medije rekao da će se njegovi klijenti do daljeg braniti ćutanjem. Za danas je zakazan susret Senada i Mubere M. sa istražnim sudijom Višeg suda u Novom Pazaru, pa ostaje da se vidi da li će se i kod njega braniti ćutanjem.

 

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online