Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.07.2017.
19:11
Blic A

"Sina su mi golog tukli lancima ispred crkve, a njegovoj devojci su pretili silovanjem"

"Mog sina krvnički je lancima tukla banda dečaka iz Busija. Udarali su ga rukama i nogama golog ispred crkve", a njegovoj devojci pretili su da će je silovati.

pixabay.com
Jeziva ispovest

Ovako je za “Blic” ispričao Zoran Nenadić iz Batajnice, čijeg su sina S. N. (17), kako kaže, brutalno pretukli 27. juna u naselju Busije.

U potresnoj ispovesti za “Blic” Nenadić je ispričao da je njegov sin pretrpeo zversko iživljavanje svojih vršnjaka i da 10 dana posle maltretiranja on i dalje vuče povrede i posledice.

Ovaj zverski čin maloletnika koji je predvodio punoletni P. Ć. (21) dogodio se ispred crkve u naselju Busije.

- Sve je započelo u lokalnoj prodavnici u kojoj se tada zatekao moj sin sa devojkom i njenom drugaricom. Njih je na putu do prodavnice pratio P. Ć. sa M. B. (17) koji su, nakon ulaska u prodavnicu, mog sina počeli da nazivaju pogrdnim imenima i da mu prete - priča Nenadić.

Kako priča, izvukli su ga iz prodavnice, P. Ć. ga je držao dok ga je sve vreme M. B. tukao po telu metalnim lancem. U jednom trenutku P. Ć. je prišao devojkama i zapretio im da će ih silovati ako nastave da idu za njima i mole ih da ne tuku mladića.

- Nakon toga je njegovoj devojci, nasilno ugurao jezik u usta ponavljajući da će da je siluje - priča vidno uznemireni otac.

P. Ć., koji je bio jedini punoletan u grupi, ostao je sa devojkama, dok je S. N. sačekala grupa od oko 10 maloletnika.

Tukao i dete od 13 godina

- Samo nekoliko dana pre napada na mog sina, M. B. je isto imao nasilnički ispad i nad maloletnim F. R., koji ima samo 13 godina. Majka tog mladića je slučaj odmah prijavila, međutim M. B. je uhapšen tek nakon maltretiranja mog sina. Da su nadležne institucije reagovale po prvoj prijavi, možda bi moj sin bio pošteđen muka kroz koje je prošao i kroz koje i dalje prolazi - rekao je Nenadić.

- Maloletni B. K. (16) zajedno sa M. B. skinuo je moje dete do gole kože i počeo zverski da ga premlaćuje. M. B. ga je udarao lancem po glavi, rukama, nogama i rebrima, dok ga je u isto vreme B. K. šutirao po celom telu kao i po testisima - sa očajem u glasu objašnjava Nenadić.

Zverski pretučeni S. N. je skupio snagu, obukao se i pešice prešao naselje Busija do policijske stanice, udaljene oko tri, četiri kilometara od mesta zločina.

Konstatovane su mu povrede nosa, lica, sinusne šupljine, povrede vrata, rebara i nogu, a ima i vidljive tragove udaraca lancem.

P. Ć. je po prijavi priveden dan posle napada, a kasnije i M. B. i B. K. koji su takođe učestvovali u zverskom prebijanju. Sva trojica puštena su kući.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online