Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.03.2017.
18:28
Pink rs A

Drugarica otkriva poslednji susret sa Jelenom Marjanović: Dan pre ubistva rekla mi je...

Građani Borče, nakon godinu dana od ubistva pevačice Jelene Marjanović, kao da su zaboravili da se u njihvom naselju dogodio stravičan zločin koji je uzdrmao celu zemlju i punio stranice crne hronike.

printscreen
Dan pre ubistva bila zabrinuta za majku: Jelena Marjanović

Njena drugarica koja radi u jednoj radnji koja se nalazi u ulici u kojoj je živela Jelenina majka, ispričala nam je kakva je zaista bila Jelena Marjanović.

- Ovo što se dogodilo je užas. Jelena je bila veoma fina žena. Uvek nasmejana, dobro raspoložena i neko ko bi život dao za ćerkicu. Pazarila je često kod nas, i bile smo bilske, pričala je uvek sa mnom - počela je priču prijateljica ubijene pevačice, naglašavajući da je njeno ubistvo za sve u Borči i dalje misterija.

Ona je otkrila i kako je izgledao njihov poslednji susret, i kako kaže, seća ga se kao da je juče bio. Poslednji put su se videle dan pre ubistva, i kaže da ništa nije ni slutilo na tragediju koja je zadesila porodicu Marjanović.

- Dan pred ubistvo poranila je u radnju kod nas da kupi hleb i par namirnica. Ispričala mi je da treba da vodi majku u bolnicu da daje krv. Bila je zabrinuta za nju - rekla nam je ona, ističući da je Jelena bila jako brižna ćerka.

Nakon što se vratila iz bolnice, Jelena je s osmehom na licu ušla ponovo u radnju, i razgovarala sa prijateljicom jer je imala dobre vesti.

- Rekla mi je da je sve proteklo kako treba, i da žuri da sprema ručak - dodala je i istakla da joj je ćerka Jana bila sve. Ona kaže da je Jelena uvek bila vedra, nasmejana, lepo raspoložena i dodaje da je "uvek gledala svoja posla, nikome se nije zamerila".

Prema njenim rečima, ništa nije slutilo da će se se njen život ugasiti za 24 sata.

- Došla sam u radnju sutradan i čula šta se dogodilo. Nisam mogla da se smirim od šoka. Odmah sam uzela odmor da bih se oporavila - istakla je radnica.

Kako kaže, ne može ni da zamisli ko bi ubio takvo divno stvorenje. I sada, skoro godinu dana kasnije, ne može da se oporavi od šoka i nada se da će ubica biti uhapšen.

- Znate, Jani je najteže, to dete sada treba da odrasta bez majke koja joj je najpotrebnija. Kako će sada ona bez nje - završava ona priču i zabrinuto vrti glavom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online