Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.03.2017.
15:48
alo.rs A

Ujak se skinuo pred sestričinom (10) i rekao joj: "Da li znaš šta ti sad sledi?"

Meštani sela kod Velike Plane su u šoku zbog hapšenja Z. A. (33), koji se je osumnjičen da je u petak pokušao da siluje sestričinu (10) kako bi mu rodila dete.

pixabay.com
Bolestan um (Foto: Ilustracija)

Međutim, prestrašena devojčica je pokušala da pobegne od ujaka-manijaka i sve prijavi svojoj majci i baki, koje su odmah pozvale policiju i uhapsila manijaka, prenosi list "Alo".

Kako piše ovaj list, kobnog dana ujak je došao u posetu kod svoje starije sestre a sestričinu je namamio pod izgovorom da se igra s njegovim psom Medom.

- Uveo ju je u kuću, skinuo se i rekao joj: "Da li znaš šta sad sledi?". Devojčica ga je molila da je ostavi na miru, a onda mu rekla da kod sebe ima mobilni i da će u pomoć pozvati policiju. Zatim je iskoristila trenutak njegove zbunjenosti i pobegla. Plačući je odmah sve reka sve šokiranoj majci i baki - priča izvor "Alo!".

Devojčicina majka koja je još uvek u šoku i strahu, objasnila je šta se tog kobnog dana dešavalo.

- Tačno je je moj rođeni brat, o kome sam vodila ručuna, kuvala mu, prala ga, hteo je da mi siluje mlađu ćerku! Sve to mi je priznao kroz osmeh, tvrdeći da je s njom hteo da zasnuje porodicu. On je bolestan i za njega u životu više ne želim da čujem. Mrtav je za mene i nadam se da skoro iz zatvora neće izaći, zbog moje a i druge dece - kroz suze priča devojčicina majka.

Ona kaže da su njena deca su često odlazila u ujakovu kuću i nikada do sad nije bilo nekakvog ružnog nagoveštaja, da će im nauditi.

- Tog dana sam otišla do lekara i oko 14 sati me je pozvala ćerka i ispričala mi šta se dogodilo. Odmah sam doletela i pravo otišla do njegove kuće. Pitala sam ga šta to uradi da li je normalan, na šta mi je odgovorio da uđem i da će mi sve objasniti. Rekao mi: “Sestro, znaš li kako se prave deca? Hteo sam sa malom da zasnujem porodicu.” Poludela sam i rekla sam mu da nije normalan i da sam ga prijavila policiji. Došlo mi je da ga ubijem, ali sam se sabrala i otišla kući. Ubrzo je došao za mnom, i pokušao da kaže kako je hteo da ima porodicu. Kada su ga videle moje ćerke, a starija je zgrabila nož iz straha. Moja svekrva ga je upitala da li je svestan svojoh posupaka, na šta je on kroz osmeh rekao da u tome nema ništa loše i da se tako prave deca! - rekla nam je šokirana majka devojlice.

Majka devojčice navodi da je ubrzo stigla policija koja je njenom bratu stavila lisice na ruke.

- On je i policajcima sve priznao. On mi je brat ali je bolestan - ispričala je majka desetogodišnje devojčice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online