Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.02.2017.
17:37
informer.rs A

Zoran Marjanović: Niko mi više ne javlja šta je sa Jeleninim ubicom!

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, kaže da deset meseci posle zločina nema više nikakve informacije o tome ko je ubica njegove žene, niti kako teče istraga ovog slučaja.

facebook.com//Jelena-Jeca-Krsmanovic-Marjanovic-
Kada će pronaći ubisu: Jelena Marjanović

Jelenin suprug tvrdi da već mesecima nije u kontaktu sa inspektorima koji rade na ubistvu, ali da i dalje veruje da će policija otkriti ubicu. Trenutno priprema proslavu šestog rođendana ćerke Jane, prvog koji će Marjanovići obeležiti bez Jelene.

Kako je Zoran rekao u ispovesti za list "Informer", jedini motiv u životu mu je da se suoči sa čovekom koji mu je 2. aprila prošle godine ubio suprugu.

- Prošlo je već deset meseci otkako moje Jelene nema i, verujte, knjigu bih mogao da napišem o svemu što mi se za to vreme dogodilo. Bol ne prestaje, a ja i dalje jedino razmišljam o trenutku kada ću se suočiti sa ubicom. Međutim, ne znam više ni sam šta da očekujem i čemu da se nadam. Već mesecima me niko ne zove, ne obaveštava me o toku istrage. Ne znam ni na koga policija sumnja, niti da li ima bilo kakve dokaze... Isključen sam iz svega. Pratim šta pišu mediji, slušam razne čaršijske priče i ne verujem ni u jednu verziju. Živnuo sam jedino onda kada je direktor policije rekao da zna ko je Jelenin ubica. Međutim, od tada je sve nekako stalo, ne pominje se ni ubica, ni hapšenje - kaže Zoran i dodaje da, uprkos svemu, i dalje bezrezervno veruje policiji.

Zvaću celu Jeleninu familiju na proslavu Janinog rođendana

Marjanović je trenutno okupiran pripremanjem proslave šestog rođendana ćerkice Jane, prvog koji će devojčica proslaviti bez majke.

- Biće to posebno emotivan dan za sve nas. Radujem se zbog Jane, ali ne mogu vam opisati koliko mi je teško što Jelena neće biti tu. Ni sam ne znam kako ću podneti da ne vidim njih dve srećne dok pevaju rođendansku pesmu i zajedno gase svećice, kao i svake godine do sada. Zato mi cela ova priprema rođendana veoma teško pada - iskren je Zoran.

Kriminolozi: Zločinca hapse pre godišnjice ubistva

Poznati srpski kriminolozi uvereni su da će ubica Jelene Marjanović biti uhapšen pre godišnjice njene smrti, 2. aprila. Bivši policijski ekspert Marko Nicović naglašava da se istraga bliži kraju i da je pitanje dana kada će se slučaj zatvoriti.

- Čim je direktor policije pre nekog vremena izašao sa informacijama da oni znaju ko je ubica pevačice, stvar je sasvim sigurna! Jasno je da je policija na samom kraju ove istrage, da sklapa kockice mozaika kako se ne bi desilo da u javnost izlazi sa nedovoljno preciznim podacima. Poučenom svojim dugogodišnjim iskustvom, jasno mi je da će ubica uskoro dolijati, i to možda čak i pre godišnjice ubistva pokojne pevačice - smatra Nicović.

Sa njim je saglasan i kriminolog Zlatko Nikolić. Prema njegovim rečima, hapšenje monstruma, koji je sa 30 udaraca usmrtio pevačicu na nasipu u Crvenki, vrlo je blizu.

- Jasno je da su inspektori na tragu, ali je jako bitno da se svi izveštaji potkrepe i imaju dokaznu vrednost na sudu. To je jedini razlog zašto se hapšenje "odugovlači". Bilo je mnogo najava i spekulacija, ali konačno su se kolege opametile, pa ćute i čekaju svojih pet minuta da se istraga završi - kaže Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online