Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 22.01.2017.
09:18
telegraf.rs, Vestionline A

Očuh iz pakla: Mučki udarao blizance (2) metalnom šipkom, a ženu džogerom

Zbog sumnje da je fizički zlostavljao dvogodišnje blizance L.V. i L.V. kojima je bio očuh, kao i njihovu majku Snežanu E. (42) sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici, policija traga za Sašom Uskovićem (32) iz Aleksinačkog rudnika.

pixabay.com
Dva dečaka od svega 2 godine su završila u bolnici, sa brojnim povredama, a kako se sumnja, povrede su dobili od očuha, mada ni majka nije isključena

Usković je navodno decu tukao metalnom šipkom a ženu drvenom drškom od džogera a od 2. januara ga nema na adresi na kojoj živi u Aleksinačkim rudnicima.

Snežana je 1. januara dovela jednog od mališana na pregled u aleksinačku bolnicu zbog visoke temperature pa su lekari uočili povrede po glavi i telu i obavestili policiju.

- Odbijala je da kaže odakle povrede deci ali se onda poverila da u dužem vremenskom periodu trpi maltretiranje nevenčanog supruga koji bije nju i decu - prenosi “Blic”.

Snežana E. ima četvoro dece i u sedmom je mesecu trudnoće.

Ona je prešla da živi u Kruševac kod svojih roditelja.

Jedan mališan je upućen na Dečju kliniku za ortopediju i hirurgiju u Nišu a ubrzo je za njim prebačeno i drugo dete.

- Prvo dete koje je u noći između 1. i 2. januara dovezeno na našu kliniku imalo je povredu glave, prelom rebara kao i modrice po celom telu. Drugo dete je prebečeno kasnije i on nije imao ozbiljne povrede već samo po neku modricu. Oni se trenutno leče zbog respiratorne infekcije i njihovo stanje je stabilno - rekao je pomoćnik direktora Dečje ortopedske klinike docent dr Dragoljub Živanović.

Prema nezvaničnim saznanjima dvoje zlostavljanih mališana biće premešteni u hraniteljsku porodicu rešenjem Centra za socijalni rad.

Sašina majka Milka Usković pak demantuje da je njen sin tukao pastorke i nevenčanu ženu, ističući da nije u bekstvu već da radi u Beogradu.

- Nikada ih nije udario. Jedan od dvoje mališana ima epilepsiju i stalno pada ali ga i majka tuče. Koliko puta su me komšije zvale da mi kažu da ih bije. Saša je u Beogradu gde radi na građevini, dolazi kući na 10 dana. Za Novu godinu samo što je došao, morao je da se vrati, takav mu je posao - rekla je Milka.

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.01.2017. 11:29
Metak je skup za njega!!! GoMnjiva motka i "the end"!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online