Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.01.2017.
18:01
D. N. Petrović - Vesti A

Ubio ženu dok je kuvala kafu

Teška porodična tragedija dogodila se u ponedeljak oko 22.40 sati u domu porodice Pantović u Novom Pazaru, gde je Vladan Pantović (46), pod zasad još neutvrđenim okolnostima, ubio suprugu Danijelu (37). Vladanu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a Danijelino telo je upućeno na obdukciju.

Tanjug
Tragedija u Novom Pazaru

Prema nezvaničnim informacijama iz novopazarske policije, tragedija u domu Pantovića najverovatnije je splet nesrećnih okolnosti. Poznat kao strastven lovac, ljubitelj i kolekcionar lovačkog oružja koji je u kući imao više lovačkih pušaka, za koje je posedovao dozvole, Vladan je u ponedeljak uveče pozvao komšiju električara da mu popravi bojler.

- Kada je popravka završena, Vladan i majstor su sedeli u dnevnom boravku i razgledali jednu od Vladanovih pušaka, dok je Danijela bila u kuhinji gde je kuvala kafe. U jednom trenutku, puška u Vladanovim rukama je opalila i metak je bočno, kroz rebra, pogodio Danijelu! Pala je kao pokošena, a Vladan i komšija su je brzo ubacili u kola i odvezli u bolnicu. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju da je Danijela mrtva, a kasnije je utvrđeno da je malokalibarskim metkom pogođena direktno u srce - rekao je za "Vesti" izvor iz novopazarske policije.

Kada je shvatio da je ubio suprugu, Vladan je počeo u bolnici da udara glavom u zid, a isto je, kako se saznaje, činio i u policiji. Sagovornik iz istrage kazao je za "Vesti" da se zasad pretpostavlja da je reč o tragičnom slučaju, ali i da su sve opcije otvorene i da se sve ispituje.
Vladan Pantović u Novom Pazaru važi za uspešnog biznismena koji se bavi trgovinom i poljoprivredom, kao i za velikog ljubitelja lova i lovačkog oružja.

Električar: Bila je nesreća

Da se radi o slučajnom ubistvu, policiji je juče potvrdio i električar, očevidac tragedije.
- Vladan nije ni slutio da je metak u cevi... Samo je puklo i Danijela je vrisnula. Mislili smo da je ranjena i da će je lekari spasti, ali, nažalost, iako je metak bio malog kalibra, nije joj bilo spasa - izjavio je, kako se saznaje, električar u policiji.

Prijateljima se često hvalio novim puškama i ostalom lovačkom opremom. Sa Danijelom je živeo u skladnom braku. Imaju troje dece i, bar po onome što se dosad zna, nisu imali bračnih trzavica. Naprotiv, svi koji su ih poznavali rekli su da su se mnogo voleli i da su često putovali.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online