Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 04.09.2016.
10:13
blic.rs A

Ubistvo pevačice: Marjanovići ponovo u policiji

Vladimir i Zoran Marjanović, svekar i muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović, ponovo su juče bili u Upravi policije u Beogradu, prenose domaći mediji.

youtube.com/Grand Production
Od smrti pevačice prošlo pet meseci, ubica i dalje na slobodi

Naime, Zorana i Vladimira Marjanovića novinari "Blica" zatekli su malo posle 10 sati kako ulaze u Upravu policije. Oni su svoj automobil, metalik sivi "mercedes", ostavili na MUP-ovom parkingu zaplenjenih automobila, a potom ušli u zgradu u Ulici despota Stefana.

Marjanovići su se u policiji zadržali nešto duže od sat vremena.

Zoran Marjanović tvrdi da je povod njihovog ponovnog odlaska u policiju bilo preuzimanje stvari koje su im policajci krajem aprila odneli iz porodične kuće na ispitivanje.

- Otišli smo po još neke stvari koje su ostale u policiji. Ni sa kim nisam pričao o istrazi Jeleninog ubistva, niti kako ona teče. Ne mešam se u rad policije, ali ono što sam primetio jeste da na rešavanju Jeleninog ubistva inspektori rade kao prvog dana - rekao je Zoran Marjanović za "Blic" ističući da ni on, ni njegov otac Vladimir nisu ponovo saslušani.

Marjanovićima je policija krajem aprila iz porodične kuće odnela kutiju sa strelama i samostrel, tepih, mušku kožnu jaknu i nekoliko crnih kesa punih stvari. Predmeti su odneti na biološku analizu kako bi se utvrdili eventualni tragovi koji bi pomogli u istrazi i odveli do ubice Jelene Krsmanović.

Od ubistva Jelene Krsmanović prošlo je tačno pet meseci. Njeno telo pronađeno je 3. aprila u kanalu, pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, dan nakon što je njen nestanak prijavio muž Zoran. On je prijavio da je Jelena otišla na trčanje na nasipu, dok se on igrao sa njihovom petogodišnjom ćerkicom. Jelena se nikad nije vratila sa trčanja, a njeno telo nađeno je sa više teških povreda glave, od kojih je preminula.

Ubistvo pevačice podiglo je Srbiju na noge, ispitani su skoro svi meštani Crvenke i Borče, među kojima su i svi članovi porodice Marjanović. Marjanovići su u više navrata bili i poligrafski ispitivani. Međutim, ubica još nije pronađen.

POVEZANE VESTI

Utorak 06.09.2016. 22:03
Pitanje je momenta kada ce Marjanovici da budu uhapseni jer Jelena je ZRTVA PORODICNOG NASILJA a ne nekog ljubavnika...ludaka...sektasa ili mocnika.
Utorak 06.09.2016. 22:04
Evo šta je ovde problem. Nimalo nije teško doći do podataka i sklopiti mozaik, međutim, u jednoj, ovako korumpiranoj zemlji, isto je tako lako i sakriti ili utajiti činjenice! Kad bi neko progovorio, ne ubica, već neko od odgovornih, sve bi bilo rešeno. Međutim kako, kako kad je sve ogrezlo u teškom nemoralu. Pogledajte samo kako je to lako: Inspektor koji je u istrazi, krade i beži iz zemlje, Milović i Zlatibor, Dačić i Miša banana, Lazarević i Šarić, Kurta i Murta. Kako kad je ćutanje zlato!?
Utorak 06.09.2016. 22:05
Zoran nikako ne može biti nevin. Da su neke druge okolnosti, drugi teren, ne bih bila ovako sigurna. Nema šanse da "ništa nije video", ni utakmicu, ni gomilu ljudi oko stadiona. Ubice su tu, od mene 200-300 metara, znaju to inspektori, ali izgleda da ne smeju da hapse. Iskreno se nadam da ne hapse jer čekaju poslednju kockicu da se poklopi, da nije zbog uticaja svekrve na vlast...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online