Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 08.07.2016.
13:21
Informer.rs A

Šokantno otkriće: Marjanovići su u sekti "Crna ruža" koja je ubila Jelenu

Porodica ubijene pevačice Jelene Marjanović pripada satanističkoj sekti "Crna ruža", čije je sedište u Subotici, tvrdi za Informer S. G. (60) iz Beograda, koja kaže da je i sama bila povezana sa sektama!

Youtube/printscreen
Još jedna teorija u nizu: Jelena Marjanović

Prema rečima ove žene (ime i identitet poznati redakciji Informera), iza ubistva Jelene Marjanović stoje Subotičani Ivan B. i Rade B., vođe "Crne ruže", a nesrećna pevačica ubijena je u strašnom satanističkom ritualu. S. G. tvrdi da su Marjanovići sa satanistima povezani preko Jeleninog devera Miloša.

Beograđanka S. G., koja se sama javila redakciji Informera, rekla je da od prvog dana zna za istinu o Jeleninom ubistvu, ali da dugo nije smogla hrabrosti da priča o tome.

- Sve informacije koje imam o ubistvu Jelene Marjanović dobila sam od prijateljice koja je članica sekte "Crna ruža", sa čijim sledbenicima sam i sama povezana. Ona mi je rekla da su i Marjanovići članovi te satanističke sekte, čije je sedište u Subotici. Vođe kulta su izvesni Ivan B. i Rade B. i, kako mi je rečeno, oni direktno stoje iza zločina. Jelena je ubijena u stravičnom satanističkom ritualu. Naime, ova sekta podstiče ljude na samoubistvo, a ako ne uspeju u tome, onda pribegavaju ritualu gde žrtvu ubijaju na najmonstruozniji mogući način. O tome jasno govore oni silni udarci kamenom u glavu, od kojih je Jeleni smrskana lobanja - kaže nam S. G.

Prema njenim rečima, Marjanovići su sa "Crnom ružom" povezani preko Jeleninog devera Miloša, koji je veoma blizak sa Ivanom B. i Radetom B. On je vremenom celu porodicu uvukao u sektu.

- Miloš je najviše uključen u rad sekte, o čemu govore i njegov izgled i ponašanje. Članovi "Crne ruže" se oblače isto kao i on - nose isključivo crnu odeću, šminkaju se napadno, mračni su... Primera radi, moja prijateljica na nozi ima istetoviran obrnuti krst, što je glavna oznaka pripadnika "Crne ruže" - objašnjava S. G.

Opasni i spremni na sve

Sagovornica tvrdi da su ljudi koji se kriju iza Jeleninog ubistva veoma opasni i spremi na sve.

- Moja prijateljica rekla mi je da su Ivan B. i Rade B. neprikosnoveni lideri sekte. Oni su strah i trepet, oni o svemu odlučuju, njima se slepo veruje. Za odbijanje njihovog naređenja sledi surova kazna. To su veoma, veoma opasni ljudi, sa njima nema šale. Zato sam se i plašila da o svemu ovome pričam, iako sam sve saznala neposredno posle Jeleninog ubistva. Ali više ne mogu da ćutim, jer me to što sam čula izjeda i progoni - rekla je na kraju razgovora S. G.

Sektolog Slađan Mijaljević kaže za Informer da je "Crna ruža" među manjim sektama u Srbiji koje imaju svega par stotina članova!

- Članovi ove satanističke organizacije uglavnom nose crno i imaju na sebi krst obrnutog oblika. Ali ima i onih koji nemaju nijednu navedenu oznaku, a opet su članovi te sekte. Njihova grupa nije velika, broji svega, možda, 50 stalnih ljudi, dok se drugi smenjuju. Nakon nekoliko meseci jedni izlaze, a novi članovi dolaze i zato spada u manje sekte. Imaju nekoliko karakterističnih rituala poput održavanja crne mise, prizivanja demona, crtanja pentagona, okupljanja noću na groblju - objašnjava Mijaljević i dodaje da mu je ime Ivan B. poznato, ali da ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je baš on vođa subotičkog ogranka ove sekte.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.07.2016. 21:13
"....... Beograđanka S. G., koja se sama javila redakciji Informera, rekla je da od prvog dana zna za istinu o Jeleninom ubistvu, ali da dugo nije smogla hrabrosti da priča o tome........"______ Ако је ова особа знала од првог дана ко стоји иза овог зл-очина а ево прошло је већ 3 мјесеца по мени је и сама одговорна јер зашто је чекала пуна 3 мјесеца па да прича о некој секти и ритуалима...?
Nedelja 10.07.2016. 21:19
Ово је заиста жалосно да тзв новинарска пискарала разним наклапањима из дана у дан и изнова уб-ијају несретну Јелену....Повређују њену мајку и поново јој отварају ионако крваве ране на души, и не размишљајући о последицама....? Гдје је крај овом лудилу и има ли мјере и укуса ?! Гдје је ту људскост и етика?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online