Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 02.06.2016.
18:45
alo.rs A

"Jelena je sklonjena sa lica zemlje, bog je imao svoje razloge"

Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene Marjanović, pokušao je da izvesnu Radu M. iz Beča zaseni svojom tvrdnjom da zna put do boga i da će joj rado pokazati.

facebook.com
Muž ubijene pevačice opterećen religijskim motivima

On se u nekoliko navrata pred njom prikazivao kao spasitelj i kao njen duhovni vođa. Ovakvog su mišljenja stručnjaci koji već više od 60 dana rade na rasvetljavanju zločina koji je potresao Srbiju.

Udovac je Radi u nekoliko navrata pominjao „nebeski život u kome je sreća“. U porukama koje su mediji objavili je navodno tvrdio da je zemlja „iskušenička planeta i da je njegova Jelena sklonjena sa lica zemlje i da je bog imao svoje razloge”...

- Iz njegove prepiske, koja je dospela u javnost, može se zaključiti da se pred ženama predstavljao kao spasitelj. U slučaju dopisivanja sa ženom iz Beča, Zoran joj je jasno davao do znanja da želi da joj bude duhovni vođa ili takozvani guru. Na taj način se postavio na mesto lidera koji svoje sledbenike ubeđuje da je u vezi sa bogom (sa Budom, Mojsijem...). Uticaj na druge je sam princip sektaša - objašnjava naš izvor blizak ovom slučaju.

Na osnovu poruka koje je Zoran slao Radi može se zaključiti da se pred njom pravio pametan, objašnjavao joj da ima natprirodne moći i kako zna pravi put do boga.

- Zoran objašnjava sebe i svoje događaje kroz verske principe koje je improvizovao. Ne zna se da li je preko trećeg lica ušao u sektu ili mu je ona u porodičnom okruženju predstavljena - dodaje naš izvor.

Prema mišljenju sagovornika "Alo!“, po svemu sudeći, izvesna Rada nije jedina koja je komunicirala sa Zoranom i veruje se da je žene upravo pridobijao na "vezu sa bogom“.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine. Policija nije pronašla ubicu niti oružje, a nije poznat ni motiv.

POVEZANE VESTI

Subota 04.06.2016. 18:12
Прошло је 2 мј од несрећног уб-иства Јелене Крсмановић и из дана у дан се по порталима пишу такве гнусобе и одвратности....а што је најгоре не дозвољава се да њена душа почива.......Не води се рачуна да ће разноразне гнусобе читати њена несрећна мајка! Њена ћерка сада има 5 год....и сурово је онемогућена да упамти мајку и на жалост никада неће знати шта је мајчина љубав !!! Али ћерка ће одрасти и биће у прилици некада да прочита све ове гнусобе......Господо новинари да ли размишљате о овоме......?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online