Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 31.05.2016.
09:10
Alo.rs A

Stručnjaci: Ubica pevačice živi u strahu i rastrojstvu

Ubica Jelene Marjanović (33) sada je najverovatnije u teškom psihičkom rastrojstvu, jer nepuna dva meseca posle počinjenog zločina nastoji da održi savršenu koncentraciju kako se ne bi odao nijednim pogrešnim korakom!

facebook.com
Presudno je otkriti koji su motivi zločina

Ovo je procena sudskih veštaka neuropsihijatara, koji se u svakodnevnoj praksi susreću sa najsurovijim ubicama, koji su osuđeni na najteže zatvorske kazne, kao i psihijatrijskim slučajevima, koji su zbog najtežih zločina zatvoreni u ludnicama.

Sagovornicilista "Alo" su odbili da govore pod imenom i prezimenom o tome šta sve može da se dešava u glavi Jeleninog ubice, koji je već 59 dana na slobodi, ali svakodnevno čita u novinama i na televiziji sluša neverovatna tumačenja svog zločina!

U nezvaničnom delu razgovora, stručnjaci objašnjavaju da se ubica sada nalazi između dve psihološke faze, tačnije da postoji mogućnost da traži pažnju i da mu prija medijska pompa ili da se krije "ko zmija noge“ i da nastoji da ga policija nikada ne nađe.

- Moguće je da se kod njega postoji i priželjkivanje da bude otkriven kako bi bio primećen, važan i slavan. Istovremeno, on se posle svega što je uradio nalazi u teškom psihičkom rastrojstvu, jer je sigurno opterećen samim činom zločina, ali i neprekidnim preslišavanjem da se ne oda nekim pogrešnim korakom i tako zauvek zapečati svoju sudbinu.

Prema njihovim rečima, presudno je otkriće motiva zločina, jer je na osnovu njega mnogo lakše usmeriti istragu u pravom smeru i tragati za ubicom.

Teško je utvrditi ko je ubica kada nije poznat motiv. U ovakvim slučajevima, sumnja prvo pada na osobe iz najbližeg okruženja. Međutim, kada nema dokaza da su oni umešani, a tragovi na mestu zločina se ne poklapaju sa osobama iz krivične evidencije, onda istraga zapada u ćorsokak. Mogu da prođu godine dok on ne bude otkriven.

To može da se dogodi kada njegovi otisci slučajno uđu u policijsku bazu podataka ili ako se sam preda! Policija mora da nađe predmet kojim je Jelena ubijena ili da nađe očevica zločina. Dotad, slučaj će ostati nerešen. Problem je što se policija previše oslonila na poligraf i DNK analizu kao merilo istine - navode naši sagovornici.

POVEZANE VESTI

Utorak 31.05.2016. 17:50
ubica plače od smeha svaki dan, već 2 meseca ! Vučić obećao brzi ishod posle izbora, ali nemojte ga napadati sada jer nije precizirao koje izbore : 2020 ili 2024....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online