Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 20.04.2016.
12:25
alo.rs, Vestionline A

Stric Emine Jahović snimio Jeleninog ubicu?

Hasib Jahović, stric pevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvetljavanje ubistva Jelene Marjanović (33) - snimak na kome bi mogao da se vidi ubica! Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmerena je ka nasipu u Crvenki, gde se najverovatnije svirepo ubistvo i dogodilo.

N. Đurović
Da li su kamere zabeležile trenutak ubistva: Nasip gde je pronađeno telo Jelene Marjanović

On je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom juče dao i izjavu u policiji. Kako "Alo!" saznaje, policija je juče sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa. Uzeli su jedne muške patike i hard-disk. Dugo su obilazili dvorište koje je u vlasništvu rođenog strica pevačice Emine Jahović.

Nisu se poznavale

Emina Jahović nije poznavala ubijenu, saopštila je njena PR  služba.

- U Beogradu je bila veoma kratko. Nije se ni videla ni čula sa stricem, jer nije imala vremena ni da trepne.

- Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog. Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabaležile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna - kaže sagovornik ovog lista blizak istrazi.

U isto vreme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su u utorak pretraživali deo nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz - oružje kojim je nesrećna pevačica ubijena.

- Policajci su odneli i kvaku sa vrata i patike od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

- Policija je ovde bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po celi dan radimo - rekla je Eminina strina Gordana Jahović.

POVEZANE VESTI

Petak 22.04.2016. 17:16
Не схватам патолошку потребу да штампа и други медији ево 20 дана развлаче случај у вези ове трагедије. Зашто се не остави полицији и форензичарима да раде свој посао без присуства медија и када се коначно дође до неких сазнања да се са тим изађе у јавност. Новинари као да нису људска бића...без емпатије.....и без осјећаја кривице пишу све и свашта не марећи за то да ли можда својим морбидним насловима код Јелениних најмилијих, а то су несрећна мајка и ћеркица, отварају још више ионако отворене ране......? Да ли размишљају да ће Јеленина ћерка одрасти и да ће када одрасте бити у прилици да чита грозне наслове...те уб-ијена са 30 удараца у главу.....те лобања јој пукла на неколико мјеста....те ударана чекићем за ексе-ре....те уб-ио је љубавник ....итд Да ли размишљају ти монструми из штампе како је мајци када ово чита? Срам да их буде! Имају ли они сестре...ћерке....мајке.....? Па ако је и све овако како пишу зар није довољно мајци што је ћерку јединицу изгубила на овако свиреп начин, а жена ионако болесна од канцера. Гдје је тим пискаралима морал? Имају ли зрнца мозга и савјести......?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online