Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.03.2015.
20:22
Blic.rs A

Ljubavnica mladića koji se bacio pod voz zbog pretnji napustila selo

Dan pošto je sahranjen mladić na koga je u nedelju naleteo voz kod Smedereva, njegovi roditelji i dalje ne mogu da se pomire sa zvaničnom verzijom - da je u pitanju samoubistvo.

Reuters/U.M.
Da li se mladić sam ubio ili ne, pokazaće istraga

Njegova ljubavnica, kako sama tvrdi, zbog pretnji je morala da ode iz sela.

- Olja nije tu, morala je da ode kod njenih, pretili su joj. Uzela je samo decu i otišla - kaže sa suzama u očima Milojka Živković, svekrva Olge Čolak.

Još više suza i bola je u kući Petrovića.

- Nije on skočio pod voz, jurili su ga, zbog nje su ga tukli. I sad je tu bio neki beli kombi, sve je snimljeno kamerama, znam i ko je hteo da ga ubije - tvrdi Dobrica, otac Slađana Petrovića (26), mladića koji je poginuo na pruzi Smederevo-Požarevac.

Sve joj je plaćao

Pre dvadesetak dana Slađan je Olgi organizovao proslavu rođendana. Tada ništa nije ukazivalo na tragediju koja će uslediti.

- I to je on platio, kao što joj je sve plaćao - kaže Slađanova majka Snežana.

Burna veza mladog mesara i dve godine starije udate žene, majke dvoje dece, nažalost, završena je tragično.

- I pre smo imali svađe, ali bismo se pomirili. Poverio mi se ranije da je hteo dva puta da se obesi, a to je bilo pre nego što je mene upoznao. I sad sam pokušala da ga odgovorim, ali on me nije slušao. Čovek s kombijem je stao i samo hteo da zove policiju jer je video kada me je Slađan vukao - u dahu priča Olga Čolak.

Javlja se iz sela u okolini Kikinde gde je, objašnjava, morala da se skloni kod njenih, da spreči još jednu tragediju.

- Rekli su da će da osvete sina. Nije mi zbog mene nego zbog dece - kaže Olga.

- Jeste, slobodno napišite, tačno je, rekao sam da ću da čekam godinu dana, da napravim spomenik, pa onda i njoj i sebi da presudim - vidno uzrujan, na ivici suza kaže Slađanov otac, dok ga smiruju rodbina i prijatelji kojih je još puno dvorište.

- Ne zna šta priča, pod injekcijama je za smirenje - šapuće jedan od njih umirujući ga, dok Dobrica pokazuje na vrata mini-klanice koju su on i sin pravili.

- Samo je ostalo još pločice da se urade i komora da se ugradi. A ova vrata, neki znak od Boga, šta li je, od nedelje ne mogu da se otvore, zaglavila se - pokazuje i vadi iz džepa ključ.

- Ovo je ključ od stana koji joj je zakupio, 50 evra plaćao. Da je sve u redu, ne bi ona pobegla - kaže Slađanov otac.

Obe Slađanove sestre su u drugom stanju, najstariji brat je slabo pokretan, pa se svi nadaju da će oca, dok prođe godina proći i želja za osvetom i da je to sve posledica bola.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online