Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 31.01.2015.
14:19
Mondo. rs A

Ko je upucao Turčina: Velika potraga za napadačima iz "Plastika"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da beogradska policija intezivno traga za počiniocima koji su ranili turskog državljanina u beogradskom klubu "Plastik" i da će to biti prioritet za organe gonjenja.

Fonet/N. Đ.
Prioritet: Nebojša Stefanović

Zdravstveno stanje turskog državljanina koji je jutros ranjen trenutno je stabilno i pratiće se iz časa u čas, a sutra ga očekuje još jedna operacija, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
 

Prethodno su Lončar, Stefanović i ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj posetili turskog državljanina (26), koji je rano jutros ranjen u pucnjavi u beogradskom klubu Plastik.

Lončar je novinarima rekao da je mladić zadobio ozbiljne povrede, da je operisan i nalazi se na intezivnoj nezi, a njegovo trenutno stanje je za sada stabilno.

Ministar zdravlja je takođe rekao da će se stanje povređenog pratiti iz časa u čas i da je za sutra planirana još jedna operacija.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo zdravlja je na vezi sa turskim Ministrstvom zdravlja sa kojim će se dogovrati o daljim koracima.

Stefanović je rekao da beogradska policija intezivno traga za počiniocima navedenog dela i izrazio nadu da će oni brzo biti uhvaćeni.

- Ovo će biti prioritet za organe gonjenja, jer je nedopustivo da se mladi ljudi koji dođu u Srbiju osećaju nebezbedno, rekao je ministar policije.

Država će, kako je istakao Stefanović, oštro reagovati, a najavio je i da će beogradska policija u narednom periodu više pažnja posvetiti bezbednosti u i ispred klubova.

- Svi koji misle da mogu da vade oružje po Beogradu i šenluče grdno se varaju, podvukao je Stefanović dodajući da će biti u kontaktu sa turskim Ministarstvom unutrašnjih poslova kako bi turske kolege bile upoznate sa svime što se čini u navedenom slučaju.

Turski amabasador je rekao da se o ranjenom državljaninu te zemlje vodi briga, kao što bi to bio slučaj i u Turskoj.

- Ne sumnjam da će počinioci biti uhvaćeni, rekao je Bozaj i zahvalio ministrima Lončaru i Stefanoviću.

Turski diplomata je, takođe, rekao da je pričao sa ranjenim mladićem, koji je bio u stanju da govori.

POVEZANE VESTI

Subota 31.01.2015. 14:42
Bijo jednom jedan turcin.....sada lezi u postelji ! A Naseg Marka ubise kukavicki taj otomanski sljam !
Nedelja 01.02.2015. 10:37
Ova Bagra istrazuje koje pucao na Turcina!Kao da smo u Srbiji bez problema!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online