Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.11.2017.
10:31
Vestionline, Index.hr A

Hrvati napali Sergeja Trifunovića zbog posta o Praljku

"Nakon što je Slobodan Praljak u haškoj sudnici popio još uvek nepoznati otrov i počinio samoubistvo, glumac Sergej Trifunović objavio je fotografiju na Instagramu zbog koje je primio gomilu uvreda, piše Index.hr.

A. Čukić
Nakon niza komentara, glumac izbrisao post: Sergej Trifunović

"Danas je Dan Republike i stari je popio malo", piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana Praljka kako ispija čašicu s nepoznatom supstancom, navodi Index.hr.

Odmah posle objave u komentarima su počele da pljušte uvrede od strane Hrvata na račun srpskog glumca. Bilo je tu i psovki i pretnji, a neke od komentara portal Index.hr je preneo u celini: 

"Kao glumca i kao umjetnika te cijenim i svaka ti čast, a za ovo se napusi ku*ca !"

"Volim te i cijenim kao glumca koji ne jebe nikog i ništa, Al za ovo ti jeben mater klošarsku, vidimo se u Splitu"

"Mislija san da si faca kad ono jos jedna budala....ni neznas ko je covik ocito....tvoj kolega 3 fakulteta itd....informiraj se prije nego pljujes po pokojniku budalo..."

"Svaki tvoj film sam pogledao i za svaki sam rekao, da nema glumca kao tebe. Hvalio sam te gdje god sam mogao, ali ovo sto si danad objavio, ovo je sramota. Nadam se da nikada vise neces nista snimiti..."

"Nagledao sam se u zadnju godinu-dvi ovih tvojih političkih komentara, prikazane slikom,videom i nisam puno pridavao važnosti, jer kao glumac,DJ,i ostale izvan političke aktivnosti pokazao kao pravi umjetnik kojeg treba slijedit kako na društvenim mrežama tako i izvan njih! Ali ova slika ti je apsurdan komentar, i ne zaslužuju oni koji te slijede da budu dio ovoga! S postovanjem, ali zasluženi unfollow dobijaš nakon ovoga!"

"Pa moj Sergej, zašto ti ovo treba ?! Napravio si goru glupost od Davora Šukera"

Trifunović je nekima od njih i odgovorio. "Šuker se slikao na Pavelićevom grobu. Šao je ovde gore? Što ne plačem nad teatralnom smrti jednog lošeg reditelja koji je u nedostatku talenta našao sebe kao zapovednika u prljavom ratu? Ako ništa, bar nije ispao pičketina kao neki naši generali koji su držali kao taoce celu naciju zbog svog dupeta. Dakle, šta je ovde sporno?" zapitao se.

"Je*em mater svim generalima i svim uniformama koji su pravili zločine, bez razlike u veri i nacionalnosti. Za one kojima nije jasno, još jedan red: Je*em vam mater svima. Svi nazdravite sa Praljkom", napisao je još pa dodao: "Moje srce plače za svakim ko će me otpratiti zbog smrti bilo kakvog ubice, ma koje vere i nacije bio. Plače, jer ako se potresate nad smrću ubice, onda ste...šta?"

"I svi koji slavite sve generale i sve zločince ovoga rata kome god da pripadaju, svi se napušite ku*ca. Srbi, Hrvati, Muslimani. Svi. Bez razlike. Ku*ca. I svi kojima vam nije jasno: napušite se također. Ku*ca. Poserem vazda i uvek i na sve zločince čiji god bili", zaključio je Trifunović.

Ipak, čini se da su mu uvrede i rasprave u komentarima bile previše pa je fotografiju nakon nekog vremena izbrisao sa svog Instagram profila, navodi portal Index.hr.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online