Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.02.2017.
13:04
Index hr, Vestionline A

Ubistvo koje je šokiralo Zagreb: Bahati mladić (19) je maltretirao, tukao i na kraju zaklao

U sredu uveče je u Zagrebu ubijena 18-godišnja Kristina Krapljan. Osumnjičeni za ubistvo je njen bivši dečko, 19-godišnji David Komšić. On ju je u njenom automobilu na parkiralištu ispred zgrade u kojoj živi izbo nožem. Umrla je na mestu.

youtube.com/Index.hr Portal
Majka ubijene na parkingu gde je pronađeno telo

18-godišnja Kristina, koja je sinoć brutalno ubijena, bila je trudna, prenosi sajt Index.hr. Prema neslužbenim informacijama, upravo tu se skriva motiv napada bivšeg dečka s kojim nije htela da ima vezu.

David Komšić je inače sin poznatog ugostitelja koji navodno trenutno gradi hotel u Zagrebu.

Tri puta je napadao, četvrti put je ubio

Kristinina majka za Index kaže kako ju je sve vreme napadao i pretio joj, a policija nije ništa preduzimala. "Prvi put ju je istukao kod crkve, drugi put joj je uzeo mobilni telefon, treći put joj je razbio auto. I četvrti put ju je ubio", rekla je majka ubijene.

Kristinu je David 27. novembra 2016. godine fizički napao. Njoj je dok je vozila automobil, put preprečio drugi automobil. "Poznata osoba je tada razbila vozačevo staklo pa je uz pomoć još jedne osobe fizički napala", stoji u dokumentaciji u koju je imao uvid "Index.hr".

U tom je kontekstu interesantan i Instagram profil osumnjičenog Komšića. Tako je na jednoj fotografiji, na kojoj se na slici s kamere vide policajci, Komšić na sledeći način prokomentarisao situaciju: "Kad te smećari traže u nedelju u 08:00 ujutro, a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu".

Uz navedenu fotografiju, interesantna je i objava uz koju je napisao: "Bog prašta, mafija ne!" koju je Komšić objavio tek nekoliko sati pre nego što se dogodilo ubistvo, ali i status na Instagram profilu, na kom piše: "Ne žalim za krivim stvarima koje sam napravio. Žalim za dobrim stvarima koje sam napravio za krive ljude".

Majka je Index-ovoj novinarki pokazala sudsko rešenje kojim se Davidu Komšiću zabranjuje prilazak Kristini. Rešenje datira od maja 2015. godine.

U njemu stoji i da će tada maloletni David završiti u zatvoru ako se ne bude pridržavao mera opreza. Prema rešenju on je imao zabranu posećivanja Kristininog prebivališta i boravišta, zabranu približavanja i uspostavljanja direktne ili indirektne veze, nije joj se smeo približiti na razdaljinu bližu od 300 metara niti da je kontaktira.

Osumnjičeni je automobilom usmrtio starijeg čoveka

Prema zasad dostupnim informacijama, saznaje se da je Komšić u aprilu prošle godine Mercedesom naleteo na starijeg muškarca u Ulici grada Vukovara te ga usmrtio. Prema izjavama svedoka, vozač je nastavio voziti nakon što je udario muškarca pa se zaustavio tek stotinak metara dalje.

Državno tužilaštvo tražilo je pritvor za mladića, ali sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu pustio ga je na slobodu uz meru opreza – oduzimanje vozačke dozvole. Sud je, pisalo se tada, utvrdio da je i pešak bio nepažljiv jer je prelazio na crveno svetlo preko ulice.

Kako su tada objavili mediji, mladić je napao fotoreportere koji su ga slikali i pretio tužbom ako njegova slika osvane u medijima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online