Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 12.01.2017.
08:32
Vestionline A

"Kolinda pola sata laprdala o ustašama i Srbiji"

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović gostovala je u emisiji "Iza zavese". Portal Index.hr piše da je njeno gostovanje sažeto u jednu reč – "ništa".

Youtube/HRT
Grabar Kitarović i "zaljubljeni" voditelj u studiju HRT-a

Kako piše "Indeks", predsednica je gostovala kod Tihomira Dujmovića kome je ona "sve".

"Kolinda je za bivšeg kolumnistu ustaškog Dnevno.hr-, a sadašnjeg voditelja emisije HRT zabavnog programa - sve. Ona je 'jednostavno superiorna' žena koja je prekinula 'dugu, mračnu noć koja je trajala 15 godina'. Ona je za Dujmovića 'jamac da se ovde više neće kopati po kantama za smeće u potrazi za hranom', a njen državnički gard, pisao je u jednom od svojih tekstova zaljubljeni Tihomir, 'do sada nije viđen'. Ukratko, ona je za Dujmovića veća od Bitlsa, da, i s Bitlsima ju je upoređivao", navodi "Indeks". 

U tekstu se dodaje da je fascinantno koliko su gledaoci dobili "jedno veliko ništa". 

"Na početku je glavna tema bio put u SAD. Zapravo, pre toga predsednica je svima odlučila čestitati Novu godinu. Zlobnici će reći da je bliža ona koja se slavi po julijanskom kalendaru. Sledećih desetak minuta Kolinda je bila poput reklame za Top Shop. Stalno je ponavljala stvari koje dobro zvuče, ali apsolutno ništa korisno nismo čuli", piše u tekstu. 

Druga polovina emisije bila je "Srbi, Srbi, Srbi, Srbi, Srbi, Srbi, Srbi, Srbi, Tito". 

"Drugu polovinu emisije Dujmović i Kolinda laprdali su samo i isključivo - o Srbiji. Srbija ovo, Srbija ono, srpski predsednik, srpski migovi, Republika Srpska, srpske pretnje, Rusija i Srbija, Srbi koji Hrvatima podmeću ustaške guje - kao da Hrvatska nema nijednog svog problema, Kolinda i Tihomir su, poput dva 45-godišnja penzionera s zidarskom pivom ispred prodavnice u Drnišu, sve vreme drobili o Srbiji kao da je preko Dunava hrvatska verzija Mordora", navodi "Indeks". 

Kolinda je nakon toga kratko govorila o Plenkoviću, Petrovu, a onda je "na red došao Tito", govoreći o nazivima ulica, rekla je da će to ostaviti lokalnim vlastima.

"I tako je emisija Zabavnog programa u kojoj smo u 2017. godini više od pola sata slušali o Srbima došla kraju", zaključuje "Indeks". 
 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.01.2017. 09:40
Samo budale daju na značaju šta je rekla Kolinda . Gledajmo sebe pustite Hrvate i sve ostale .
Četvrtak 12.01.2017. 10:35
Из текста закључујем да се ни једна чорба не може скувати без мирођије зване " Колинда " вегете .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online