Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 30.10.2016.
19:51
Vestionline A

DPS odgovorio DF-u: Videćemo ko će u Spuž

Demokratski front se ponovo oglasio povodom odluke Državne izborne komisije o proglašavanju konačnih rezultata izbora 16. oktobra, rekavši da DPS namerava da nametne diktaturu Crnoj Gori, na šta su reagovali iz Demokratske partije socijalista.

Tanjug/AP
DPS tvrdi da DF opet prosipa laži i gluposti

- Ponovo su prosuli gomilu laži i gluposti, bežeći od ključne teme u ovom trenutku za crnogorsko društvo: ko stoji iza kriminalne grupe koja je ubačena da terorističkim akcijama u noći nakon izbora zavije Crnu Goru u crno? Ko su nalogodavci, a ko njihovi politički sateliti u Crnoj Gori, sa zadatkom da nakon krvoprolića nasilno preuzmu vlast? - zapitali su se iz DPS u saopštenju.

Oni su u nastavku naveli da su navodi Demokratskog fronta usmereni ka tome da bi se pažnja javnosti skrenula sa pomenutih događaja, javljaju Vijesti.

"Razumemo stoga panična ponašanja DF-a, poput sinoćnjeg performansa ispred sedišta DIK-a, kao i nesuvisla saopštenja, u kojima nastoje da zamenom teza skrenu pažnju javnosti sa njihove sramne uloge u nasrtaju na državu Crnu Goru. Izbore su izgubili, novac od inostranih finansijera su potrošili, za vratom su im institucije pravne države, birači ih napuštaju, ništa od onoga što su planirali nije se desilo, na sreću Crne Gore. Treba sve te poraze opravdati i pred mentorima i pred javnošću, a argumenata nema. Zato se u prvi plan uvek istura Nebojša Medojević, jer jedino taj beskrupulozni mentalni sklop može da iznese toliku količinu laži i uvreda, a da se ne zastidi. I umesto da DF konačno objasni odakle ovom njihovom pajacu 100.000 dolara keša, oni mu još dozvoljavaju da se pojavljuje u javnosti i nije ih sramota zbog toga. Za to vreme, Andrija Mandić se verovatno povukao na rezervni položaj, kao i uvek kada je potrebno spasavati sebe", navedeno je u saopštenju.

Oni takođe očekuju da iz Demokratskog fronta priznaju poraz na minulim izborima, te da će se "videti ko će u Spuž".

"Od odgovornih političara bi bilo očekivano da prihvate još jedan izborni poraz, preispitaju svoju ulogu u njemu i odgovorno se odnesu prema svojim partijama. S obzirom na to da u DF-u sede politički diletanti, manipulatori, šverceri deviza, kamataši i plaćenici, od njih se može očekivati samo da nastave sa lažima. Sve što govore iz DF-a, moraće da sačeka rezultate istrage koju vodi Glavni specijalni tužilac (isti onaj koga pozivaju da preispituje izbornu volju građana), povodom hapšenja terorističke grupe čiji je zadatak bio izazivanje haosa u Crnoj Gori u izbornoj noći. Tada će pravna država dati puni odgovor i znaće se ko će se sve obresti u Spužu, koji tako rado i olako pominju“, piše u saopštenju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online