Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 03.10.2016.
13:32
nezavisne.com, Vestionline A

Duraković: Srbi pokrali izbore u Srebrenici?

Načelnik Srebrenice Ćamil Duraković kaže da i dalje čeka zvanične rezultate lokalnih izbora u Srebrenici i navodi da je moguće da je bilo malverzacija.

Youtube/faktor.ba
Preuranjeno srpsko slavlje?

Šešej vodio kampanju za Grujičića

Kako prenose banjalučke "Nezavisne", Duraković je rekao da ga je "iznenadila" objava pobede srpskog kandidata Mladena Grujičića.

- I građani znaju da se stvari mogu menjati i sačekaćemo još - rekao je Duraković.

Duraković je rekao da je Grujičić "dokazao da je devijantna osoba", kao i da u Srebrenici tokom protekle noći nije bilo "mnogo spavanja, zbog skandiranja one strane".

- Grujičić je prisustvovao ovom skupu gde su u pripitom stanju slavili pobedu i bojim se da osoba njegovog kalibra nije spremna preuzeti Srebrenicu - dodao je Duraković. 

Ponovio je da je kampanja za Grujičića vođena u Srbiji, da je vodio lider srpskih radikala Vojislav Šešelj, kao i da je sinoćnje slavlje u Srebrenici organizovala upravo SRS. 

Bošnjaci će napuštati Srebrenicu...

Duraković je naveo da je nelogično to da su "sve srpske stranke koje su dale podršku Grujičiću dobile 3.500 glasova, a Mladen 4.350 glasova". 

- Postoji razlika od hiljadu glasova u korist Grujičića i moramo to da preispitamo, i bojim se da je došlo do određenih malverzacija, ali ćemo sačekati da CIK to preispita i objavi konačne rezultate za Srebrenicu kako bismo mogli pravno da reagujemo - rekao je Duraković. 

- Spremni smo na sve osim činjenicu da Grujičić bude načelnik Srebrenice jer se pokazao neprimerenim i bojim se da ne bi bila zrela osoba da vodi ovu opštinu, ali treba biti demokrata i ne treba osporavati činjenicu ako bude izabran. Ali, zbog "psihološkog efekta" Bošnjaci će imati problem i niko neće moći da spreči njihov odlazak u većem broju iz Srebrenice - zaključuje on.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.10.2016. 17:38
Spremni smo na sve osim činjenicu da Grujičić bude načelnik Srebrenice jer se pokazao neprimerenim i bojim se da ne bi bila zrela osoba da vodi ovu opštinu, ali treba biti demokrata i ne treba osporavati činjenicu ako bude izabran. Ali, zbog "psihološkog efekta" Bošnjaci će imati problem i niko neće moći da spreči njihov odlazak u većem broju iz Srebrenice - zaključuje on. ...........................................Jest ovaj camil "demokrata". Fer i demokracki izbori su samo onda ako on i njegovi pobjedjuju. Bas sam se nesto rastuzio nad sudbinom " bosnjaka" Jadni ce opet da se sele. Nece ih ostati dovoljno da opet ub//ijaju Srbe. Bas tuzno???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online