Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 05.09.2016.
10:00
jutarnji.hr A

Milanović ponovo opleo po Srbima

Lider SDP i bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović odgovarao je na pitanja o najnovijoj aferi - hapšenju navodnog hrvatskog špijuna u Srbiji, pišu hrvatski mediji.

Tanjug/AP
Kako se Milanović nikad ne seti mržnje koju Hrvati i dan danas prosipaju na sve strane?

On je rekao kako se srpska vlast ponaša kao da su osnovali EU, a ne da su sejali mržnju, rat i zločine 90-tih po Hrvatskoj, prenosi jutarnji.hr.

- Odem u Jasenovac i govorim o zločinima NDH, a s druge strane slušam Vučića koji govori da su Hrvati ustaše. Dosta je - poručio je Milanović.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je u petak, 2. septembra, saopštilo da je osoba koja je uhapšena u saradnji s Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), osumnjičena za špijunažu i da je reč o osobi koja ima državljanstvo i Srbije i Hrvatske.

Milanović se i tada osvrnuo na ovu aferu, ističući da je taj "špijun" verovatno mogao da otkrije samo recept kako se prave leskovačke pljeskavice.


 

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 05.09.2016. 10:23
Који су гори Католички или Православни Срби ??
Ponedeljak 05.09.2016. 10:55
Nemaju Hrvatski političari ništa drugo pričati svom narodu niti umiju bilo šta dobro uraditi za svoj narod kojeg oni strižu i muzu kao ovce. Kad ih ostrižu i pomuzu kroz proračune i krađe banditskoga tipa, tada kažu Hrvatima: "Srbi su krivi, oni su vas ostrigli i pomuzli pa za vas nema." Mi smo tu da vas branimo od njih jer ako vas mi ne odbranimo od srba vi ćete svi pomrijet a Srbi če zauzeti vašu zemlju. U njih druge priče nema. Narod kao narod, vjeruje svojim glavešinama, čobanima-namjesnicima i braniteljima USA i EU interesa u Hrvatskoj sa kojima zajedno pljačkaju narod Hrvatske. Još i Ruse potkače da im filosofija dobije na težini. Da imaju išta drugo da pričaju svom narodu i da umiju išta dobro uraditi za svoj narod, oni bi to pričali i radili. Pošto nemaju drugu priču, neka pričaju dok mogu, odnosno dok Hrvatima ne dođe do grala. A tada....nek im bude kako sami odrede bez nas. Samo nas nek ne diraju.
Sreda 07.09.2016. 18:51
On je zapravo, malograđanin zapušten u vaspitanju. On zamišlja da su javni, politički, potezi isto ono što su mu slabi otac i majka dopuštali. On misli da je zabavno mučiti mačke i pse, pljuvati u tuđe zdele, i urinirati po nečijem ruhu i poštenju. On je najobičniji ulučar zaštićen imunitetom vlasti. Milanović je već postao ruglo hrvatske politike, koja, zajedno sa ekonomijom i privredom, tone sve dublje. Zbog ovakvih (a bolji nisu ni na vidiku), Hrvatska neće moći da sastavi vladu ni za 20 godina. To oni znaju, i to je njihova boljka i histerija. Srbi, bez uzbuđivanja i glavu gore!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online