Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 29.04.2010.
22:38
Index.hr A

Index: Supruga Vuka Jeremića u Opatiji

Hrvatski portal index.hr prenosi kako navodno poseduje pouzdanu informaciju da je Nataša Jeremić, supruga srpskog ministra inostranih polosva Vuka Jeremića i novinarka RTS-a, na odmoru u hotelu “Ambasador“ u Opatiji.

Novinarka RTS-a i supruga srpskog ministra inostranih poslova: Nataša Jeremić
 

Novinari hrvatskog portala su, kako ističu u svom članku, nazvali telefonom recepciju hotela, koja najpre nije želela da im potvrdi tu informaciju. Kada su kasnije ponovo nazvali hotel, zatražili su da budu spojeni sa sobom Nataše Jeremić - dobili su odgovor da se ona trenutno ne nalazi u sobi, uz pitanje “ko je traži?“...

Usledila je nova provera - u srpskom Ministarstvu inostranih poslova, ali je tamo novinarima portala rečeno da je radno vreme PR službe završeno, pa da pokušaju sutradan.

I sami Hrvati su priznali kako, sama po sebi, informacija da supruga srpskog ministra odmara u “lijepoj njihovoj“ nije toliko fascinantna, koliko činjenica da je Vuk Jeremić navodno pozivao Srbe da ne letuju u Hrvatskoj, kao da ni on sam ne bi letovao tamo...

Lažno pisanje novinara hrvatskog portala index.hr temelji se na intervjuu koji je ministar inostranih poslova Srbije dao 12. jula 2009. beogradskom listu “Pres“, iz kojeg su preuzeli naslov da “Vuk Jeremić neće na more u Hrvatsku“...

Međutim, u samom tekstu ministar Jeremić na pitanje: “Znači, nećete da letujete u Hrvatskoj?“, kaže sledeće: “Mislim da građani Srbije treba da idu na odmor na ono mesto koje je u skladu sa njihovim, pre svega, materijalnim mogućnostima, ali i tamo gde se osećaju bezbedno i gde su dobrodošli“.

Sledeće pitanje je: “Da li to znači da ministar spoljnih poslova Srbije poziva građane da ne letuju u Hrvatskoj?“, uz odgovor: “Ja nisam to rekao“.

Maliciozna pisanja Hrvata o Srbima su svakodnevna stvar, pa tome ne treba pridavati preveliku pažnju. Mnogo bitnije pitanje za nas Srbe je - od čijih para je gospođa Jeremić otišla u Opatiju u ekskluzivni hotel “Ambasador“? Da li to pokriva plata novinarke RTS-a, ili mora da pripomogne i ministarska plata, ili mora da bude uzet i brzi keš kredit, ili to može da se nadomesti direktno iz budžetskih sredstava?

POVEZANE VESTI

Petak 30.04.2010. 00:04
Ako je istina,komentar je nepotreban.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online