Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.01.2018.
10:00
Sponzorisan tekst A

Živite u stanu ili u kući? Evo kako da uštedite vreme i novac

Kada bismo vam rekli da postoje načini s kojima preuređenje životnog prostora možete sprovesti jednostavnije, brže i jeftinije, da li biste nam poverovali?

Idealno.rs
 

Spasite svoj budžet i vreme, i preuredite kuću i baštu jednostavno i povoljno. Evo kako!

Bez obzira na to da li tražite veš mašinu, radni sto ili mikrotalasnu rernu, sigurno ste uvek u potrazi za najboljim odnosom cene i kvaliteta, a jedino vam Idealno.rs omogućava da na istom mestu uporedite proizvode i ponude brojnih veb prodavnica kako biste doneli pametnu odluku o narednoj kupovini.

Neka Idealno.rs bude vaša prva pomisao pre kupovine jer vam ovaj vodeći portal za upoređivanje proizvoda i ponuda svih domaćih veb prodavnica omogućava da na jednom mestu potražite i uporedite sve što će vam ikada biti potrebno za kuću i baštu.

Na jednom mestu se može uporediti sve

Na Idealno.rs možete da pretražujete prema omiljenim brendovima, ali i prema pouzdanim i sigurnim veb prodavnicama. Dovoljno je samo da u polje za pretragu upišete omiljeni brend ili da izaberete omiljenu prodavnicu i proverite isključivo njenu ponudu razvrstanu po kategorijama proizvoda.

Korisnici Idealno.rs mogu jednostavno, brzo i pregledno da pretražuju proizvode za Kuću i baštu razvrstane u 10 osnovnih kategorija proizvoda:

Bela tehnika. Bez obzira na to da li vam treba novi frižider ili samo želite da pregledate modele sudomašina ili da proverite cene mašina za pranje ili sušenje veša, ovo je kategorija za vas. Kupovina bele tehnike je uvek veliki izdatak, pa je zato idealno proveriti cene modela koji vas interesuju i u veb prodavnicama.

Mali kućni aparati. Uvek smo u potrazi za kvalitetnim malim kućnim aparatima poput miksera, seckalica, kuvala za vodu, tostera ili kuhinjskih vaga. Osim što nam olakšavaju svakodnevne akcije kod kuće, mali kućni aparati su i super ideja za poklon. Izgleda da smo uvek u potrazi za kvalitetnim modelima, a Idealno.rs omogućava da ih sve pregledate i uporedite na jednom mestu.

Promo
 

U kuhinji. Ovo je još jedna kategorija puna odličnog i kvalitetnog pribora koji nam olakšava svakodnevni život. Pregledajte sve, od servisa za jelo i kuhinjskog posuđa do kalupa za pečenje, cediljki, noževa ili pribora za skladištenje i organizaciju.

Grejanje i rashladni uređaji. U sezoni grejanja ovde pregledajte radijatore, grejalice, IR panele, kalorifere, kamine i sve za centralno grejanje. Uoči letnje sezone proverite klima uređaje i ventilatore kao i ponudu odvlaživača i ovlaživača, jonizatora i pročišćivača vazduha.

Nameštaj. Ako tražite novu baštensku garnituru, dvosed za dnevni boravak ili novu komodu za spavaću sobu, ovo je početna tačka vaše kupovine. Proverite cene, pogledajte opise proizvoda i potražite sve što vam treba za kuhinju, kupatilo, dnevnu ili spavaću sobu ili baštu.

Oprema za dom. Rasveta, posteljina i tekstil za domaćinstvo nalaze se u ovoj kategoriji. Proverite i ponudu dekorativnog programa, ali i sve što vam je potrebno za bezbednost i nadzor vašeg doma poput alarma, interfona, nadzornih kamera i drugih pametnih instalacija.

Bašta i okućnica. Ova kategorija će zadovoljiti sve vas koji morate da brinete o bašti i okućnici. Od uređaja za održavanje poput cepača drva, freza za sneg, motokultivatora i kosilica do praktičnog baštenskog alata do dekorativnih predmeta za uređivanje okućnice. Tu je i ponuda bazena i dodatne opreme za montažu bazena.

Alati i mašine. Kvalitetan alat je potreban svakoj kući. Ovde pregledajte sve od akumulatorskih bušilica i odvijača preko brusilica, testera i glodalica. Čeka vas i ogroman izbor ručnog alata i opreme za radionicu poput kutija, kolica, ormara i merdevina. Tu je i sav potrošni materijal, kao i veliki izbor zaštitne opreme.

Kućni ljubimci. Ako imate kućne ljubimce ovo je kategorija u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno – od hrane, poslastica, igračaka, dodatne opreme i pribora. Jednako za pse, mačke, ptice i glodare. Obavezno proverite i veliki izbor opreme za akvarijume i ribnjake.

Graditeljstvo. Pre ili kasnije u stanu, a još češće u kući treba nešto popraviti, promeniti ili prilagoditi. U ovoj kategoriji proverite ponudu sanitarne keramike i opreme za vodovod i odvod, ponudu boja, lakova i premaza, pribora za bojenje i elektromaterijala, podnih i zidnih obloga, stolarije i drugog građevinskog materijala.

Pratite akcijske kataloge omiljenih prodavnica

Osim u kategorijama, najbolje ponude možete da pretražujete i u akcijskim katalozima i lecima. Pretraživanje kataloga je potrošačima jedna od omiljenijih funkcionalnosti portala Idealno.rs. Na stranici katalozi.idealno.rs mogu se pregledati svi aktuelni katalozi i leci supermarketa, robnih kuća, prodavnica, pa čak i katalozi proizvoda najpoznatijih brendova.

Promo
 

Na Idealno.rs aktuelni katalozi i leci se mogu pretraživati i uz pomoć brzog polja za pretragu koje će izdvojiti sve kataloge u kojima se spominje traženi proizvod. Osim uštede vremena, živaca i novca, zahvaljujući digitalnim katalozima sve važne informacije su u svakom trenutku na samo jedan klik od vas.

Jednostavnim koracima do najpovoljnijih ponuda

Korišćenjem Idealno.rs štedite vreme u pretraživanju ponuda, ali i popriličnu svotu novca, a da biste znali da iskoristite sve što vam portal nudi, ovde je nekoliko ključnih funkcionalnosti koje bi trebalo da koristite već prilikom naredne kupovine opreme za kuću i baštu.

- Pregledajte ponudu u kategoriji Kuća i bašta – potražite belu tehniku, male kućne aparate, nameštaj, sve za grejanje i hlađenje, za kućne ljubimce, alat i mašine, sve za građu i svu ostalu opremu za kuću i baštu.

- Uporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – ako niste sigurni šta da kupite, izabrane modele uporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite one koji će odgovarati svim vašim potrebama.

- Dodajte u listu – sačuvajte sve proizvode koje planirate da kupite, i dodajte ih na svoj spisak za kupovinu.

Zašto više od pola miliona potrošača već veruje Idealno.rs?

Prosečan potrošač pre same kupovine nove opreme za kuću i baštu ulaže puno vremena u istraživanje proizvoda kako bi pronašao idealan proizvod i najbolji odnos cene i kvaliteta.

Rastuće potrebe kupaca prati i razvoj tehnologije pa su nam danas dostupni onlajn alati koji olakšavaju sve faze veb kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupovine. Prema mišljenju onlajn kupaca, najbolji takav alat je Idealno.rs, portal specijalizovan za pretraživanje i upoređivanje ponuda veb prodavnica. Reč je o portalu koji na jednom mestu prikazuje više od 300.000 proizvoda iz skoro 300 veb prodavnica iz cele Srbije!

Idealno.rs je deo grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za uporednu kupovinu – slovenačkim Ceneje.si, hrvatskim portalom Jeftinije.hr i bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regionu omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno upoređuju više od 2 miliona aktivnih ponuda iz skoro 1000 veb prodavnica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online