Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 23.10.2017.
05:12
Ž. Marković - Vesti A

Jadrankina neobična energija: Nevidljive sile u rukama

Jadranka Alavanja (50) iz Lucerna poseduje unutrašnju energiju, koju lekari ne mogu da objasne, a da nije "kao sav ostali svet" njeni su roditelji primetili još u ranoj mladosti. Ova žena rodom iz Vukovara, u Švajcarskoj živi od 1990. godine i trenutno radi kao kasirka u samoposluzi firme COOP.

Ž. Marković
Kese lepi na zid: Jadranka Alavanja

Mnogi kupci su iznenaneđeni kada plastičnu kesicu koju im doda nikako ne mogu da odvoje od njene ruke za koju kao da je zalepljena.

- Još kao dete, imala sam možda šest godina, doktor je rekao mojoj majci da sam "čudo od deteta" i da imam energiju koju on ne može da objasni. Još tada sam osećala da imam toplotu u rukama, ali nisam obraćala pažnju, uvek sam se ponašala normalno, igrala s decom fudbal, šah, bila u diskotekama, sve potpuno normalno - priča nam sagovornica dok sedimo u njenom stanu u kojem živi sa sinom Igorom (13).

Ž. Marković

Detektivka

Od kako je došla u Švajcarsku Jadranka je radila u kuhinji i servisu, pa kasnije u staračkom domu. U Švajcarskoj je završila i nekoliko kurseva vezanih za medicinu. Interesantno je da je završila i kurs za privatnog detektiva, pa se ponekad bavi honorarno i tim poslom.

- Ovde je počelo kad sam htela da dodam kese kupcima na kasi. Izvučem kesu iz rafa, a ona se sva zavije oko moje ruke, tako da kupci imaju problema da je skinu. Onda sam probala da prazne kese prilepim na zid i zaista i te kese kao nekom magijom tako stoje zalepljene za zid. Bila sam kod doktora ovde i on je pismeno potvrdio da imam svojevrstan naboj elektriciteta u rukama i da su veoma vruće.

Jadranka je primetila da pozitivno deluje na ljude u svojoj blizini. Kad sina Igora zaboli glava ili neko drugo mesto na telu, samo stavi ruku na to mesto, drži nekoliko minuta i bol jednostavno nestane.

Uplašila se elektroda

Jadranki su doktori predložili i dali uput da ode na Institut u Frajburgu, da se tamo kontroliše, ali ih nije poslušala.
- Uplašila sam se svih onih elektroda koje za ta testiranja stavljaju na glavu i telo i jednostavno - nisam smela da odem.

- Ali ja ne lečim ljude, imam svoj posao u COOP, samo me zanima šta je to, od čega dolazi. Bila sam ovde kod jednog fizioterapeuta koji ima aparat za snimanje energije koju ljudsko telo emituje i kad je pogledao moju sliku rekao mi je da se ona razlikuje od slika svih njegovih pacijenata. Bila sam i kod troje specijalista i rekli su mi da je to nešto između fizike i više sile, nisu mogli da mi objasne baš sve - kaže Jadranka Alavanja.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online