Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.02.2016.
13:19
Vestionline A

Seks skandal u školskoj klupi: Osmakinja oralno zadovoljavala druga!

Osmaci jedne novobeogradske škole imali su oralni seks pred celim odeljenjem na času hemije. Ovaj nezapamćen skandal dogodio se još u decembru, kada je učenica oralno zadovoljila svog školskog druga u trenutku dok su čekali da nastavnica hemije dođe na čas.

static.jsx.in
Dok su čekali da se nastavnica vrati...

Nastavnici i direktor ove škole, pokušali su da zataškaju ceo slučaj, ali nisu u tome uspeli jer su roditelji đaka insistirali da se stvari isteraju na čistac i da prosvetne vlasti pod hitno nešto preduzmu.

Roditelji učenika kažu da su bili šokiranu kada su im deca ispričala šta se dogodilo.

 - Rekli su nam da je njihova drugarica iz odeljenja pred svim učenicima oralno zadovoljila vršnjaka, koji je ušao na čas kada je video da je nastavnica hemije izašla iz učionice i nije se vraćala čitavih pola sata. Deca su bila u šoku! Neka su se pravila da ne vide šta se dešava, neki su navijali, a ima i onih koji su sve snimili svojim moblinim telefonima. Naša deca su dugo ćutala o svemu, a onda su, jedno po jedno,. počeli da nam pričaju šta se desilo. Nakon što smo sve saznali, više nemamo mira....Jednu devojčicu roditelji su već ispisali iz škole, a i drugi razmišljaju da urade isto - pričaju za list "Informer" roditelji učenika osmog razreda ove škole.

Najviše ih je pogodilo to što su nastavnici i direktor pokušali da zataškaju slučaj:

 - Na Nastavničkom veću raspravljalo se o seks - skandalu, ali je direktor škole, kao i većina nastavnika, insistirao da se sve zataška. Jedan nastavnik je čak izjavio: "Pa šta dižete toliku buku, seks je zdrav". Devojčica i dečak koji su upražnjavali oralni seks pred celim odeljenjem nekoliko dana nisu dolazili u školu, oni i niihovi roditelji su potom negirali da se sve to desilo, i nikom ništa. Smatramo da je nedopustivo da se ovaj slučaj gurne pod tepih jer se plašimo šta bi u tom slučaju bilo sledeće. Prosvetne vlasti moraju pod hitno nešto da preduzmu - upozoravaju roditelji.

Direktor ove škole kaže da je u toku postupak koji bi trebalo da pokaže šta se zaista desilo na času hemije.

 - Postupak je u toku, pokušavamo da utvrdimo šta se zaista desilo! O svemu smo obavestili Ministarstvo prosvete, policiju, Školsku upravu, kao i Tim za prevenciju nasilja u školama. Đaci koji se pominju kao akteri ovog nemilog događaja dali su izjave u kojima tvrde da se ništa nije desilo...Ali to tek treba da utvrde oni čiji je to posao - ističe direktor škole u kojoj je došlo do incidenta.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online