Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.06.2017.
17:34
Vestionline A

"Delfini" napunili mrežu Amerikancima

Vaterpolo reprezentacija Srbije zabeležila je i treću pobedu na finalnom turniru Svetske lige u Ruzi pošto je u meču 3. kola grupe A deklasirala selekciju SAD sa 15:8 (4:3, 6:1, 2:1, 3:3).

waterpoloserbia.org
Odbrana je ponnovo bila na zadovoljavajućem nivou

“Delfini” su pitanje pobednika rešili već u prve dve deonice pošto su na većim odmor odneli čak šest golova viška (10:4), pa je preostali deo meča bio puko odrađivanje posla.

Stefan Mitrović je bio najefikasniji sa četiri pogotka, pratio ga je Andrija Prlainović sa tri, a po dva su postigli Filip Filipović i Duško Pijetlović. Po jednom mrežu Amerikanaca su pogodili Viktor Rašović, Aleksić, Ubović i Drašović.

Uz trijumfe protiv Kazahstana i Italije naša selekcija je suvereno osvojila prvo mesto u grupi A pa će već u petak u četvrtfinalu igrati protiv četvrtoplasirane selekcije iz grupe B (verovatno Japan). Taj meč je zakazan za 17.40 sati.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

- Došli smo ovde da treniramo imali smo jaku teretanu danas. U odbrani smo pravili neke greške ali je sve to za ovaj stadijum normalan. Čeka nas Japan, znaju da budu nezgodni za nas. Videćemo šta nam sprema kondicioni trener Vladimir Pavlović Paja na prepodnevnom treningu. Nadam se da će malo da ublaži plivanje Ušli smo u veliki umor - rekao je najefikasniji Stefan Mitrović

U proseku postižemo 14-15 a primamo sedam golova.

- Vaterpolo je sport u kojem moraš da primiš gol. Napad radi i verujem da je sa ovim prosekom od sedam primljenih pogodaka selektor bar sada zadovoljan.

Branislav Mitrović i Gojko Pijetlović su ponovo podelili minutažu. Mitrović kaže:

- Branili smo standardno. Utakmici fizički teška posebno kada se zna koliko treniramo. Igra nam je jedno fizićko stanje drugo. Nedostaje tu harmonija ali treneri znaju šta rade. Gojko i ja odrađujemo naš posao. Iako smo igrali tokom godine Svetsku ligu, ovo je ipak početak takmičarske letnje sezone i najvažnije je da i pored umora što ozbiljnije uđemo u utakmicu. U tome uspevamo i idemo dalje.

Srbija - SAD 15:8 (4:3, 6:1, 2:1,3:3)

Dvorac vodenih sportova. Gledalaca 200. Sudije: Aleksandresku (Rumunija) i Križanovski (Rusija). Igrač više: Srbija 4 (2), SAD 8 (1).

SRBIJA: G.Pijetlović, Subotić, V. Rašović 1, Ćuk, D. Pijetlović 2, Ubović 1, Aleksić 1, Drašović 1, Filipović 2, Prlainović 3, S.Mitrović 4, B. Mitrović. Selektor: Savić.

SAD: Baron, Hoer, De Trejn, Obert, Halok 3, Vavić 2, Danstejn 2, Karnigla, Boven, Ramirez, Rolse, Irving 1, Holand. Selektor: Udovičić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online