Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.01.2017.
17:07
Vestionline, Tanjug A

Državna sramota: Prvak Srbije, zemlje olimpijskog šampiona, nema gde da dočeka šampiona Hrvatske

Utakmica između vaterpolista Partizana i dubrovačkog Juga u Ligi šampiona pod velikim je znakom pitanja da se odigra na Banjici jer još uvek nije rešen problem sa grejanjem bazena.

pixabay.com
Ilustracija

Kako su saopštili iz Partizana, dva dana pre meča nije nabavljen mazut za bazen koji se nije grejao od prošle nedelje, pa su vaterpolisti prvaka Srbije morali da treniraju u Budimpešti.

- Sada je situacija još teža, dramatična. Nadam se da ćemo akutni problem grejanja, koji se ne javlja prvi put, uspeti da rešimo. Rezervna varijanta je da se meč odigra u nekom drugom beogradskom bazenu. Prošle nedelje smo se obratili Ministarstvu omladine i sporta i JSD Partizan, nismo dobili odgovor. Kontaktirali smo Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda, nadam se da ce nam pomoći da prevaziđemo problem i da ćemo bar u utorak znati gde ćemo dočekati Jug - rekao je predsednik kluba Aleksandar Šoštar na konferenciji za medije.

Šoštar je dodao da su male šanse da hrvatskog rivala dočekaju na Banjici, a nije isklučio ni opciju da se utakmica uopšte odigra.

- Najbolje bi bilo kada bismo obezbedili mazut i do utakmice ugrejali vodu na Banjici do odgovarajuce temperature, međutim male su šanse da se to desi, jer nemamo mnogo vremena. Ne iskljucujem ni mogućnost da se utakmica ne odigra, ali nadam se da do toga neće doći.

On je naglasio da je teško pripremiti ekipu u takvim uslovima i dramatičnim okolnostima.

- Zato je i pitanje kako ćemo nastaviti sezonu. Razumljivo je da opšta situacija utiče na mlade igrače, koji i pored toga uspevaju da izvuku maksimum. Ispunjen je prvi cilj u sezoni, osvojen je Kup Srbije, u Ligi šampiona je ekipa pružila vrlo dobre partije, a nalazi se i u vrhu tabele Regionalne lige - poručio je Šoštar.

Trener crno-belih Zoran Milenković ističe da ekipa ima problema sa povredama, pored toga što je igračima teško da se skoncentrišu na obaveze zbog bazena.

- Moramo da razumemo naše prvotimce, kojima je jako teško da treniraju i igraju, da se fokusiraju samo na svoj posao, kada razmišljaju i o situaciji u klubu, o bazenu. Pred nama je novi duel sa trenutno najboljom ekipom Evrope, koja je prošle godine osvojila sve što je mogla, i prilika da vidimo koliko smo napredovali - zaključio je Milenković.

Utakmica 4. kola Lige šampiona između Partizana i Juga zakazana je za sredu od 18.30 sati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online