Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 16.05.2016.
09:45
Vestionline A

Vilander: Da bi Đoković bio među najvećima mora da...

Sedmostruki osvajač Gren slem titula Mats Vilander smatra da će Novak Đoković ove sezone uzeti Zlatni slem – sva četiri najveća turnira i zlato na OI.

Reuters
Đoković ima velike šanse da kompletira sva četiri Gren slema u jednoj sezoni

- Štefi Graf je to uradila 1988. godine, pratio sam pomno njene igre i to je bilo zaista neverovatno, ali mislim da Novak može i da će najverovatnije to i ostvariti - rekao je Šveđanin, koji sada radi kao komentator Eurosporta.

- Đoković i Mari su glavni favoriti na Rolan Garosu, zajedno sa Nadalom. Možda Rafa nije igrao sjajno, ali imao je dobru sezonu na šljaci i dobar meč sa Đokovićem – on ima samopouzdanje u Parizu i igra se na tri dobijena seta, biće teško sa Rafom - dodao je Vilander.

Marej igra sjajno na šljaci – polufinale u Monte Karlu, finale u Madridu i titula u Rimu.

- Mari je uradio mnogo stvari. Može li da osvoji Gren slem? Uzeo je US open 2012. godine. Može li da osvoji Vimbldon? Uradio je to. Osvojio je i OI i Dejvis kup, tako da nema razloga da ne osvoji i Rolan Garos. Mislim da mu odgovara što se igra na tri dobijena seta, iako je u poslednje vreme loše prolazio sa Đokovićem u tom formatu“.

Vilander je tri puta osvojio Rolan Garos – 1982, 1985. i 1988. godine.

- Nijednom od ta tri puta nisam osvojio turnir na šljaci pre toga. Važno je da budeš svež i da dođeš sa samopouzdanjem. Ono dolazi sa titulom u Parizu, jasno je da ga Nadal ima mnogo, a Đoković je pod pritiskom jer mu je potrebno da osvoji Rolan Garos kako bi postao jedan od najboljih svih vremena - zaključio je Vilander.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.05.2016. 18:30
Ipak si sampion , trebalo je dostojanstvenije podneti poraz ! Los dan , povreda , umor , izuzetano raspolozen protivnik ... su uzrok poraza , a ne covek u cipelama (uslovi za obojci bili su ISTI) ... Po svaku cenu i na bilo koji nacin hteo si izazvati (iznuditi) prekid (koji bi ti sigurno pomogao i koji bi bio legalan) ali to si cinio vrlo nespretno , neukusno i ocigledno da je bilo neugodno gledati tvoje neuspele pokusaje . To ne bi trebalo da ti bude praksa , mozes ti i bez toga ... kao sto rekoh , ipak si ti sampion !!! Nas Novak je najbolji teniser danasnjice , a juce se nije ponasao kako dolikuje sampionu ... siguran sam da to i on sam zna i da ce vec u Parizu pokazati svoje pravo lice - SAMPIONSKO i konacno osvojiti "Tri Musketara" (jedini Grand Slem koji mu nedostaje) !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online