Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 03.12.2016.
07:13
Vestionline, blic.rs A

Novak otkrio da je imao krizu u vezi sa Jelenom i da je porodica nekoliko puta bila na ivici egzistencije

Prošlog leta kao bomba su odjeknuli navodi ugledne italijanske "Gazete" da su Novak i Jelena bili na pragu razvoda i da je to bio razlog loših partija našeg asa na Vimbldonu. Nije bilo ni potvrde, ali ni demantija tih navoda, ali je najbolji srpski sportista svih vremena priznao da je bilo trazavica u njihovoj vezi. Naš as je to otkrio na Ekonomnskom fakultetu u Beogradu, gde je Jelena Đoković održala predavanje na temu "Upravljanje humanitarnim organizacijama".

Promo
Kriza prošlost, idila kod Đokovića: Jelena i Novak

Tom prilikom, Novak je otkrio da ni oni nisu bili imuni na trzavice i da su potražili pomoć stručnjaka.

- Kada Jelena i ja osetimo da udaramo glavom o zid, profesionalno ili privatno, psiholog Džim Ler je osoba na koju možemo da se oslonimo. U jednoj fazi našeg odnosa kada smo imali krizu, pre nekoliko godina dosta pomogao kako da se izvučemo - otkrio je Novak Đoković tokom predavanja u Beogradu, prenosi blic.rs.

Novak je bio zadovoljan govorom njegove supruge studentima u Beogradu. On se obratio Jeleni:

- Ljubavi, ja sam, evo pred celim fakultetom, jako ponosan na tvoje izlaganje i moram da priznam da sam napravio veoma dobar izbor. Ovo će na kraju da ispadne stendap komedija. Zadovoljstvo mi je da slušam kako ona pretoči u reči emocije i načela kojih se drži, a i ja sa njom.

Put Novaka do vrha, do zvezda nije išao glatko, naprotiv.

- Rano sam počeo da osećam pritisak zbog posla, iako roditelji nisu želeli da saznam da je porodica na ivici egzistencije, a to se desilo nekoliko puta. To su stvari koje su oblikovale moju mentalnu snagu. Ja sam se pravio da ne znam kakve probleme imaju, a roditelji su mislili da ne znam. Suština je da sam se i tada pridržavao najbitnijeg, a to je strast i ljubav prema sportu. Verujte u snagu svog uma i ne dozvolite da drugi utiču na vaš cilj - rekao je Novak.

POVEZANE VESTI

Subota 03.12.2016. 10:14
Ne razumeme zašto kriza? Čovek je uspešan, mlad, pošten, bogat, popularan, dobar...Tu nema mesta za bračnu krizu. Gospođa mora da prihvati njegov statut a i svoj : da prati svog muža i ništa drugo. A za tog psihologa, da vode računa da ne postane njihov Raspućin.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online