Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.08.2016.
08:03
S. Đurić - Vesti A

Uz ljubav do medalja

Da je ljubav najbolji stimulans, pa i za osvajanje medalja, dokaz su srpski sportisti koji su se sa Olimpijskih igara vratili sa rekordnim brojem medalja. Neki od njih su u vezi ili braku sa kolegama sportistima, pa su zajedno bili u Brazilu, dok su ostali svoje voljene zagrlili na aerodromu po povratku sa iz Rija.

Tanjug
Ivana Španović sa izabranikom srca Vladimirom Kumrićem na aerodromu "Nikola Tesla"

Ivana Španović, koja se u Riju okitila bronzanom medaljom, po mnogima je najzgodnija srpska atletičarka. Ona uskoro staje na ludi kamen sa Vladimirom Kumrićem.

Zaljubljeni rvač

Zlatni rvač Davor Štefanek već šest meseci uživa u romansi sa devojkom Dolores. Kako kaže, upoznali su se pre devet godina, ali ih je sudbina spojila tek sada.
- Dolores je prava devojka za mene jer me shvata i razume kroz šta prolazim. Bitno mi je da imam sređen privatan život, da ne razmišljam na strunjači gde je ona i šta radi bez mene. Kada smo počeli da se zabavljamo, ona nije imala pojma ko sam ja, niti ju je rvanje zanimalo, a onda je počela da dolazi na moje treninge i mečeve i shvatila kroz šta prolazim. Maštam o deci i voleo bih da imam veliku porodicu, još da vidim šta Dolores misli o tome - kaže Davor.

- Imam dečka već osam godina, odnosno sada već verenika. Vlada i ja smo se dogovorili da Rio prođe, da ostvarim lične ciljeve, pa onda da se udam na jesen. Rekla sam to da još pre dve godine - kazala je Ivana, koja ne želi da joj venčanje i svadba bude opterećenje.

- Mi smo zajedno više od osam godina i to je ono što prirodno sledi. Venčanje je jedna lepa etapa našeg života - dodaje Ivana, koju je Vladimir zaprosio na njen 24, rođendana pre dve godine.

Naša reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić proslavili su pre mesec dana prvu godišnjicu braka na Maldivima.

- Uspeli smo malo da pobegnemo na nekoliko dana na more kako bismo intimno obeležili godišnjicu. Danilo i ja na brak gledamo kao na još jedan stepenik u građenju naše porodice - rekla je Ivana. Ona je najavila da će se neko vreme povući iz sporta kako bi se posvetila majčinstvu, a najveća podrška na Olimpijadi imala je od supruga Danila.

U skladnoj vezi sa Majom Ognjenović već tri godine uživa Danilo Ikodinović. Bivši vaterpolista je svoju devojku i srpsku srebrnu odbojkašicu bodrio sa tribina borilišta u Riju. Njih svoje ne kriju da žele proširenje porodice, ali ističu da još nije trenutak za to.

- Ako bog da, proširićemo porodicu za sina ili ćerku. Kad dođe mala beba, onda je teže. Maja ima još mnogo da igra, pa ne bismo da žurimo - rekao je za beogradske medije Ikodinović.
Naša srebrna odbojkašica Stefana Veljković i srebrni košarkaš Miroslav Raduljica u vezi su već godinu dana.

- Jedino što o tome mogu da kažem jeste da se Miroslav i ja odlično slažemo, u suprotnom ne bismo bili zajedno. Podržavamo se i volimo - rekla je Stefana prošle godine za beogradske medije.

Milica Dabović godinu dana u ljubavi je sa biznismenom Simonom Šiklićem, bivšim rukometašem. Naša košarkašica izjavila je jednom prilikom da jedva čeka da postane mama.
- Fascinirana sam decom, želela bih da rodim jedno ili dvoje. Ali, pored svoje biološke dece, htela bih i da usvojim jedno. To mi je velika želja - rekla je Milica Dabović.

Slučajni susret

Filip Filipović već šest godina je u skladnom braku sa bivšom odbojkašicom Sanjom Hanušić, sa kojom ima sina Vuka.
- Nas dvoje smo se upoznali na nesvakidašnji način, bilo je previše koincidencije i lepih trenutaka da bih rekao da je to bila slučajnost. Neke stvari ne mogu se prepričati. Nemam onoliko vremena za privatnost koliko bih voleo, ali kad imate iskrenu ljubav, kvalitet može da nadomesti kvantitet. Oboje smo pobornici stava da su brak i deca kruna velike ljubavi - rekao je pre nekoliko godina Filip Filipović.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online